SON DAKİKA



Haber > Medya > Camdaki Kız 68. bölüm fragmanı! Camdaki Kız son bölüm izle

Camdaki Kız 68. bölüm fragmanı! Camdaki Kız son bölüm izle

03 Şubat 2023 Cuma - 11:16




Ekranların sevilen dizisi Camdaki Kız’ın 68. bölümünde Nalan’ın evi terk etmesinin ardından Nalan Sedat’tan ayrılarak Koroğlu ailesini terk eder. Camdaki Kız izleyicisi 68. yeni bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığını merak ediyor. Peki, Camdaki Kız 68. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Camdaki Kız yeni bölüm ne zaman?





Başrollerini Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Devrim Yakut, Hande Ataizi, Selma Ergenç, Cihangir Ceyhan gibi başarılı oyuncular paylaştığı Camdaki Kız dizisinin 68. Bölüm fragmanı merak ediliyor. Peki, Camdaki Kız 68. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Camdaki Kız yeni bölüm ne zaman?

Camdaki Kız dizisinde Nalan, Muzo ve Selen Sedat'ı bir otel odasında bir kadınla beraber olurken yakalar. Bu durum üzerine Nalan Sedat’a evlilik yüzüğünü geri vererek Koroğlu ailesiyle vedalaşarak evi terk eder. Peki, Camdaki Kız 68. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

CAMDAKİ KIZ 68. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

CAMDAKİ KIZ 67. SON BÖLÜM ÖZETİ 

Nalan’ı Billur’la dışarıda yemek yerken yakalayan Sedat çok sinirlenir ve Nalan’la büyük bir kavgaya tutuşur. Tartışmada eski konular açılırken Nalan içinde tüm biriktirdiklerini, evliliklerinde mutsuz olduğunu Sedat’la paylaşır.Tartışmaları Muzo’nun sayesinde daha da çok büyümez ama Nalan’ın kafasını netleştirir. Hafize ise Metin’in Nalan’la görüşme çabası devam ettikçe endişelenir. Sedat’ın otelde yaptığı kaçamağa ise Muzo Selen Levent’le beraber Nalan da şahit olur.

CAMDAKİ KIZ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap