SON DAKİKA



Haber > Medya > Camdaki Kız 67. bölüm fragmanı izle! 'Sedat, Nalan'ı aldatıyor

Camdaki Kız 67. bölüm fragmanı izle! 'Sedat, Nalan'ı aldatıyor

27 Ocak 2023 Cuma - 13:06




Camdaki Kız dizisinin yeni bölümü ekranlara damga vurdu. Sedat'ın Nalan ve Hayri'yi bastıktan sonra neler yaşanacağı izleyici tarafından arıştılmaya başlandı. İşte Camdaki Kız 67. bölüm fragmanı...





Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesini konu alan Camdaki Kız, her bölümüyle izleyicileri televizyona kilitliyor. Başrollerini ise, Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Devrim Yakut, Hande Ataizi, Selma Ergenç, Cihangir Ceyhan gibi başarılı oyuncular paylaşıyor.

Dizinin son bölümünde Nalan’ın kafası Hayri ile yaşadıkları nedeniyle çok karıştı. Sedat ise Nalan’ın her adımını takip etmeye başladı. Diğer yandan Gülcihan, Emir ve Selen’i gördükten sonra Emir’den beklenmedik itiraflar duydu.

Muzo, Hayri ile son bir konuşma yapmak için Hayri’nin evine gitti. Fakat Hayri söylenenlere kulak asmadı. Son sahnede ise Nalan ve Hayri restoranda yemek yerken Sedat geldi. Sedat’ın bu durumda neler yapacağı ise merak konusu.


Yeni bölümde neler olacak?

Sedat ile Nalan evlilikleri ile ilgili kavga ederken Sedat, Nalan’a el kaldıracak. Muzo ise bu duruma karşı çıkacak. Diğer yandan Rafet, Metin ile karşı karşıya gelecek. Nalan ve Hayri ise görüşmeye devam edecek. Otel odasında ailesine basılan Sedat evliliğini kurtarmak için bir şey yapacak mı? İşte yeni bölüm fragmanı…


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap