SON DAKİKA



Haber > Medya > Camdaki Kız 25. bölüm izle! Camdaki Kız son bölüm

Camdaki Kız 25. bölüm izle! Camdaki Kız son bölüm

23 Aralık 2021 Perşembe - 16:33




Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Camdaki Kız'ın 25. bölüm yayınlandı. Yeni bölümde Sedat, soluğu yeniden Cana'nın kollarında alırken Selen'in hamile olmadığı gerçeği su yüzüne çıktı.





Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı romanından Kanal D ekranlarına uyarlanan Camdaki Kız dizisi, ikinci sezonuyla da perşembe akşamlarına damga vurmaya devam ediyor.

Kadrosunda Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Devrim Yakut, Nur Sürer, Hande Ataizi, Hamza Yazıcı, Enis Arıkan ve Selma Ergeç gibi ünlü isimlerin yer aldığı Camdaki Kız, her bölümüyle sosyal medyada da gündem olmayı başarıyor.

Yeni bölümde Nalan, Feride'nin karşısına anne olma isteğiyle çıkıyor.

Feride, Adil'in Cana ile olan yakınlaşması karşısında sessiz kalmaz ve pençelerini çıkartır. Diğer taraftan Koroğlu ailesi de önlenilemez bir kaosun pençesine düşmüştür.

Olaylar gittikçe karmaşık bir hal almaya başlar. Selen'in hamile olmadığı gerçeği ise su yüzüne çıkmıştır. Nalan ile Feride arasında da bir yüzleşme yaşanır.
 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap