SON DAKİKA



Haber > Medya > Bukey Aydın’da canlı yayında olay sözler: ''Çok şerefsizce''

Bukey Aydın’da canlı yayında olay sözler: ''Çok şerefsizce''

09 Eylül 2020 Çarşamba - 10:51




Kanal D Ana Haber Bülteni sunuculuğundan istifa eden Buket Aydın, katıldığı programda önemli açıklamalarda bulundu. Aydın, Kanal D'den neden istifa ettiğini açıkladı.





Ünlü spiker Buket Aydın, TV100 kanalında Okan Bayülgen'in konuğu oldu. Aydın, Bayülgen'in, "Kanal D Ana Haber'den ayrılmanla ilgili istifa değil kovuldu haberleri çıktı. Kanal D'den neden istifa ettin?" sorusuna yanıt verdi.

"HERKES BENİM ÇOK HIRSLI OLDUĞUMU DÜŞÜNÜYOR"

Aydın, "Koronavirüs sürecinde içime dönme imkanı buldum ve baktım ki benim başarı olarak adlandırdığım şey aslında beni mutsuzluğa sürüklemiş durumda, bir türlü tatmin olamıyorum. Kimseye yaranamıyorum, sürekli üzülüyorum. Herkes benim çok hırslı olduğumu düşünüyor. Hırslı bir insan o koltuğu canı pahasına bırakmaz. Ben bu sektörde kimlerin hangi koltukları bırakmamak için neler yaptığını çok iyi biliyorum" yanıtını verdi.

"KAMUOYUNUN GÖZÜ ÖNÜNDE MOBBING'E UĞRADIM"

Buket Aydın, 'Hiç mobbing'e uğradınız mı?' sorusuna da yanıt vererek "Çok büyük olmayan bir yaşta, çok önemli bir koltuğa oturmuş kadın olarak da bunun acısını ta içimde hissetmiş bir insanım. Kamuoyunun gözü önünde mobbing'e uğradım ben" yanıtını verdi.


"AK PARTİLİ MİSİN ?"

Spiker Buket Aydın "AK Partili misin?" sorusuna "Ben apolitik bir insanım. Apolitik olmayı tercih ediyorum" diye yanıtladı.

Kanal D'de CHP Kemal Kılıçdaroğlu'nun yerel seçimler için sarf ettiği "Alacağız, İstanbul’u alacağız, Ankara’yı alacağız" sözlerine gülmesiyle gündem olan ve kamuoyunun tepkisini üzerine çeken Buket Aydın, televizyoncu Okan Bayülgen'in TV100'de sunduğu 'Nokta' isimli programa katıldı.

Aydın ile Bayülgen arasında geçen diyalog ise sosyal medyada gündem oldu. Kendisine yönelik eleştirilere hakkında açıklamalarda bulunan Aydın'a Bayülgen "AK Partili misin?" diye sordu. "Ben apolitik bir insanım. Apolitik olmayı tercih ediyorum" diye soruyu yanıtlayan Aydın'a Bayülgen uyarıda bulunarak kullandığı tanımın yanlış olduğunu ifade etti.


Daha sonra Aydın "Ben bir gazeteci olarak her hangi bir patili olamam. Ben herkese şunu anlatmak istiyorum. Ben diyelim AK Partiliyim. AK Partili olsam da muhalefetin en önemli genel başkanınıa terbiyesizlik edemem nokta." dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap