SON DAKİKA



Haber > Medya > Bu sahne Sadakatsiz dizisinde olay yaratacak

Bu sahne Sadakatsiz dizisinde olay yaratacak

24 Ocak 2021 Pazar - 09:54




Çarşamba ekranlarının vazgeçilmezi haline gelen Kanal D ekranlarının iddialı dizisi Sadakatsiz, ekranlarda fırtına gibi esmeye devam ediyor. Sadakatsiz dizisinin yayınlanan 15. bölüm fragmanında ortalık yeniden karışıyor. Asya’nın oğlu Ali son bölümde annesinin bütün umutlarını yıkacak. İşte Sadakatsiz dizisinin 15. bölümünde dengeleri değiştirecek o sahne…





Yayınlandığı her bölüm ile günlerce konuşulan Sadakatsiz dizisinde yer yerinden oynayacak.
Kanal D ekranlarında Çarşamba günleri izleyici ile buluşan Sadakatsiz dizisi takipçilerini son bölümde heyecan ve entrika bekliyor.
Sadakatsiz dizisinin 15. bölüm fragmanını izleyenler  adeta büyük bir şaşkınlık yaşadı. Asya’nın hırsızlık yaptığını öğrendiği oğlu Ali için yaptığı hamle beklemediği sonuçlar doğuracak.
Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Özge Özder’in başrollerde oynadığı Sadakatsiz dizisi 27 Ocak Çarşamba akşamı 15. yeni bölüm ile izleyenlerin karşısına çıkacak.
15. yeni bölüm fragmanında oğulları Ali’nin durumunu çözmek için okula giden Asya ve Volkan büyük şaşkınlık yaşıyor.

Annesinin yaptığı hamle karşısında oldukça sinirlenen Ali, Asya’nın bütün umutlarını yıkıyor.
Ali annesine kızarak artık babasının yanında yaşayacağını söyleyince, Asya büyük şaşkınlık yaşıyor.
Asya oğlu Ali’nin okulda hırsızlık yaptığını öğreniyor ve tüm çalınan ürünleri bir kutu içerisinde okul müdürüne götürüyor. Bu durumu öğrenen Ali ise artık annesi ile yaşamak istemediğini söylüyor.

ASYA’YA ŞOK ÜSTÜNE ŞOK!

Oğlunun bu sözleri karşısında ne diyeceğini bilemeyen Asya evde oturup bu duruma ağlarken oğlu ve Derin'in eve gelip eşyalarını toplamak istemesiyle ikinci bir şok yaşıyor.
  
BİR GERÇEK DAHA AYDINLIĞA KAVUŞUYOR

Sadakatsiz dizisinin geçen haftaki bölümünde Selçuk, Nil ve Volkan bir inşaatın son katında arbede yaşamış ve bir kişi inşattan zemine çakılmıştı. 
Ekran başındakiler düşen kişinin Volkan olduğunu zannederken gerçek yeni bölüm fragmanıyla ortaya çıkmış oldu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap