SON DAKİKA



Haber > Medya > Bu dizi izleyenlerden tam puan alıyor?

Bu dizi izleyenlerden tam puan alıyor?

18 Ekim 2023 Çarşamba - 20:17




Rotten'da 90 puana ulaşan yeni Netflix dizisi Usher Evi'nin Çöküşü konusu nedir?





Usher Evi'nin Çöküşü, Netflix'te yayınlandığı günden bu yana eleştirmenlerden olumlu yorumlar alıyor. Mike Flanagan'ın yeni dizisi Usher Evi'nin Çöküşü (The Fall of the House of Usher) Edgar Allan Poe'nun kısa bir öyküsünü yepyeni bir uyarlamayla ele alıyor. 8 bölümlük dizi, ilaç devi Roderick Usher ve zengin ailesinin kasvetli, kanlı ve kara mizahla dolu çöküşünü işliyor.

12 Ekim'de Netflix'te izleyici ile buluşan 8 bölümlük dizide, Roderick Usher'ı canlandıran Bruce Greenwood'un yanı sıra Carla Gugino, Kate Siegel, Henry Thomas, Zach Gilford, Carl Lumbly, Samantha Sloyan, T'Niah Miller, Rahul Kohli, Michael Trucco, Annabeth Gish, Robert Longstreet ve Katie Parker gibi isimler rol alıyor.

Dizi, eleştiri derleme sitesi Rotten Tomatoes'da şu an 100 üzerinden 90 gibi yüksek bir eleştirmen puanı almış durumda. Metro'dan Rebecca Sayce dizi için "Flanagan, yoğun şekilde sürükleyici olan Usher Evinin Çöküşü korku ve entrikayı başarıyla harmanlıyor" diyor.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap