SON DAKİKA



Haber > Medya > Bir Zamanlar Çukurova’nın Uğur Güneş'i son dakika bombasını patlattı! Ekrana bomba bir projeyle geri dönüyor...

Bir Zamanlar Çukurova’nın Uğur Güneş'i son dakika bombasını patlattı! Ekrana bomba bir projeyle geri dönüyor...

31 Temmuz 2023 Pazartesi - 12:25




Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Yılmaz Akkaya karakterine can veren Uğur Güneş'ten hayranlarını sevindirecek haber geldi. Yeni sezonda ekranda olmayan yakışıklı oyuncu nihayet yeni projesi ile gündemde. Peki karizmatik oyuncu hangi projede başrol oyuncusu olacak işte yanıtı.





Kanalların reyting yarışı yaz dizileriyle sürse de asıl bombalar yeni yayın dönemiyle birlikte patlayacak. Önümüzdeki süreç için pek çok dizi ile ilgili hazırlıklarını sürdüren kanallar, yeni çıkış yakalamak için daha dikkatli adımlar atıyor. Oyuncular da bu süreçte kalıcı bir projede yer alabilmek için ince eleyip sık dokuyor.

Uğur Güneş, Bir Zamanlar Çukurova'da Kerem Alışık'la kavga ettiği haberlerinin basına yansımasının ardından diziye veda etmişti. 

Setlere bir süre ara veren Uğur Güneş hakkında heyecanlandıran gelişmeler yaşanıyor. Bu oyunculardan biri de Uğur Güneş. 

Uğur Güneş, Yılmaz Akkaya karakteriyle ahkam kestiği Bir Zamanlar Çukurova dizisiyle kariyerinde büyük bir çıkış yapmıştı. Ancak bir sonraki dizisi Kanunsuz Topraklar dizisi ile tam bir hüsran yaşadı.

Daha sonra TRT 1 ekranlarında Al Sancak dizisiyle izleyici karşısına çıkan Uğur Güneş başrolü Gülsim Ali ile paylaştı. Al Sancak dizisi ilk bölüm reytingleri yüksek olmasına rağmen başarı grafiğini sürdüremedi ve ne yazık ki o da bitti. Düşük reytinge kurban giden Al Sancak dizisi, Uğur Güneş, hayranlarını da hayal kırıklığına uğrattı.


Son dizisiyle büyük hüsran yaşayan Uğur Güneş’in adı şimdi yeni bir projeyle geçiyor. Bu iddiaya göre başarılı oyuncu Emre Konuk’un yapımcılığını üstleneceği Selahaddin Eyyubi dizisinde rol alacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin yayınlanmayan son 2 bölümünün devamı olarak yeni sezonda seyirciyle buluşacağı konuşulan dizinin başrol oyuncusu için İbrahim Çelikkol‘la görüşülüyordu. Ancak görüşmeler olumlu sonuçlanmadı. Son gelen kulis bilgisi ise yapım şirketi Akli Film’in başrol için başarılı oyuncu Uğur Güneş‘le görüştüğü yönünde…

Kudüs’ü 88 yıllık Haçlı işgalinden kurtararak İslam dünyasının en önemli kahramanlarından biri haline gelen Selahaddin Eyyubi’nin hikayesi, Emre Konuk’un sahibi olduğu Akli Film tarafından Türkiye ile Pakistan ortak yapımı olarak çekilecek.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap