SON DAKİKA



Haber > Medya > Bir dönemin efsanesi Avrupa Yakası geri dönüyor!

Bir dönemin efsanesi Avrupa Yakası geri dönüyor!

08 Nisan 2024 Pazartesi - 13:11




Türk televizyon tarihine damga vuran projeler arasında yer alan Avrupa Yakası dizisi uzun bir aranın ardından sonra geri dönüyor. Detaylar haberimizde…





Senaryosunu Gülse Birsel’in yazdığı Avrupa Yakası yayınlandığı dönemde büyük bir başarı elde etmişti. Şimdi ise bu dizi geri dönüyor.

Dizinin yeni sezonunda Gülse Birsel’in hayat verdiği Aslı karaketeri ile Ata Demirer’in hayat verdiği Volkan karakteri başrollerde yer alacak.

Ayrıca milyonların sevgilisi olan Engin Günaydın’ın hayat verdiği Burhan Altıntop karakteri de yeni sezonda yer alacak.

Tahsin Baba ile İfot karakterleri yeni sezonda bulunmayacaklar. İlk bölümlerde Aslı ile Volkan aynı evde yaşayan boşanmış birer birey olarak karşımıza çıkacaklar.  

Aslı Cem ile evliliğini bitirmiş, Volkan ise Selin ile evliliğini bitirmiş bir şekilde karşımıza çıkacak.


Bu ikili aynı evi paylaşırken çat kapı Burhan ve Makbule karakterleri gelecek. Bu arada bu iki karakterin de evlendiğini ve 2’de çocukları olduğunu belirtelim.

Aslı’nın da Cem’den iki çocuğu bulunuyor olacak. Volkan karakterinin ise çocuğu olmayacak.

Avrupa Yakası’ndaki dergi ekibi tamamen yeni sezonda da tam kadro olarak yer alacaklar. Dizinin haklarını ise sürpriz bir isim almış olacak.

Kubilay ile Yaprak evlenmiş bir şekilde karşımıza çıkacak. Fatoş ize çapkın bekar rolüyle izleyenleri etkilemeye devam edecek.

Dizinin yeni sezonunda Sacit ve Gaffur gibi karakterler ilk etapta yer almayacaklar. Elbette önümüzdeki bölümler ne getirir bilinmez.


Dizinin çekimlerinin Haziran ayı gibi başlayacağı yeni bölümlerin ise Ekim ayında izleyicinin karşısına çıkacağı belirtiliyor.

Avrupa Yakası yeni bölümleriyle hangi platformda izleyicilerin karşısına çıkacak henüz belli değil. 

Fakat bu noktada dijital yayın platformlarının daha ağır bastığını söyleyebiliriz. Özellikle eski fenomen dizileri yayınlamayı seven Blu TV'nin ismi ön plana çıkıyor.  

Avrupa Yakası dizisinin dönüşüyle ilgili resmi bir açıklama geldiğinde sizlerle paylaşmış olacağız.

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap