SON DAKİKA



Haber > Medya > Benim Adım Melek yeni bölüm izle! Benim Adım Melek son bölüm izle

Benim Adım Melek yeni bölüm izle! Benim Adım Melek son bölüm izle

18 Şubat 2021 Perşembe - 09:34




TRT1'in yeni sezonuyla da en çok izlenen yapımlarından biri olan Benim Adım Melek dizisi, 50. yeni bölümüyle bu akşam izleyicisinin karşısına çıktı. Sevilen dizinin bu akşamki bölümünde Cumali, oğlu Halil ‘i kara kara düşündüren gerçeği sonunda öğrendi ve oldukça heyecanlı anlar yaşandı. Peki gözlerin çevrildiği Benim Adım Melek 54. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?





TRT 1'in sevilen dizisi Benim Adım Melek bu akşam 53. bölümüyle ekrana geldi. Peki şimdiden gözlerin çevrildiği Benim Adım Melek 54. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

BENİM ADIM MELEK 53. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cumali, oğlu Halil ‘i kara kara düşündüren gerçeği sonunda öğrenir. Cumali’nin öğrendikleri Halil gibi onu da çıkmaza sokar.
Seyitali, Cumali’nin peşini bırakmaz. Halil ve Alpay arasındaki gerginliği ve Cumali’nin bu dertli hallerini anlamaya çalışır. Cumali, kendisini ve Şirhanları kurtarabilecek bir çözüm bulabilecek mi? Bir yandan Melek, bir yandan Seyitali, Halil’den açıklama beklemektedir. Halil sessizliğini bozacak mı?

Mithat, Seyran’ın onun hakkındaki fikirlerini öğrenmenin peşindedir. İkra ve Kerem abisini bulmak için Halfeti yollarındadır. Mehmet’in evinde bir ipucu ararlar. İkra’yı abisine kavuşturabilecek bir iz bulabilecekler mi? Zümrüt konağın hanımının kim olduğunu herkese hatırlatmaya kararlıdır. Defne ve Vildan ile girdiği güç savaşını kazanabilecek midir?

BENİM ADIM MELEK 54. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE


BENİM ADIM MELEK YENİ BÖLÜM İZLE

Beğendim
17
Sevdim
5
Beğenmedim
2
Üzgün
2
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap