SON DAKİKA



Haber > Medya > Başrol oyuncusu Sadakatsiz dizisine veda etti;

Başrol oyuncusu Sadakatsiz dizisine veda etti;

28 Aralık 2021 Salı - 09:16




Kanal D ekranlarının rekortmen dizileri arasında yer alan Sadakatsiz 45. Bölüm öncesinde şaşkına çeviren bir haber ortaya çıktı. İşte diziye veda eden o isim ve olayın arka planı…





Çarşamba akşamlarının vazgeçilmez dizisi Sadakatsiz dizisinde yeni bölüm öncesi herkesin moralini alt üst eden gelişmeler yaşanıyor. Yayınlandığu günden bu yana soluksuz takip edilen dizide alınan ayrılık kararı herkesi şoka uğrattı.

Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Berkay Ateş'in yer aldığı Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Sadakatsiz, heyecanlı bir bölüm öncesinde hayranlarının keyfini kaçıracak gibi duruyor.

Yayınlandığı ilk günden bu yana heyecanlı bölümleriyle ekrana gelmeye devam eden Sadakatsiz dizisinde dengeleri değiştirecek bir gelişme yaşandı.

BBC'nin BAFTA Ödüllü Doktor Foster dizisinden uyarlanan Medyapım imzalı Sadakatsiz 45. bölüm, 29 Aralık Çarşamba akşamı 45. bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanırken ortaya çıkan ayrılık haberi deprem etkisi yarattı.

Peki ama ilk bölümden bu yana kadroda yer alan ve Sadakatsiz dizisine veda eden o isim kim?

Sadakatsiz dizisi 45. Bölümde Ali, kafa travmasıyla hastaneye kaldırılıyor. Volkan ve Asya’yı zor zamanlar bekliyor.

Sadakatsiz dizisinin yeni bölümünde, Ali acilen yoğun bakıma alınmıştır. Asya ve Volkan yıkılmış bir durumda oğullarından gelecek güzel haberi beklemektedir.

Herkes Volkan ve Asya’nın çocuğu Ali’nin akıbetini merak ederken kulislere bomba gibi bir iddia düştü.
  
Medya kulislerine düşen iddialara göre Sadakatsiz dizisinde Ali karakterine hayat veren Alp Akar’ın birkaç bölüm sonra diziye veda edeceği öğrenildi.
  
Bu iddia şok etkisi yaratırken genç oyuncu Alp Akar’dan ve Sadakatsiz dizisi ekibinden şu ana kadar bir açıklama gelmemesi de dikkatlerden kaçmadı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap