SON DAKİKA



Haber > Medya > Barbaroslar 3. bölüm full izle! Barbaroslar 4. bölüm fragman

Barbaroslar 3. bölüm full izle! Barbaroslar 4. bölüm fragman

30 Eylül 2021 Perşembe - 17:09




Barbaroslar dizisi ilk bölümüyle yeni bölüm 3. bölüm olarak TRT 1'de ekranlara geliyor. Diziyi merakla bekleyenler 3. bölümü 30 Eylül Perşembe günü saat 20:00'de izleyerek merakını giderecek.





TRT 1'in yeni dizisi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 3. bölüm olarak ekranlara geliyor. Senaryosu, oyuncuları, oyunculukları, görsel efektleri, savaş sahneleri ve tarihe ışık tutan anlatımıyla reytinglerin zirvesine oynayan dizi 30 Eylül 2021 Perşembe yayınlanıyor.

BARBAROSLAR AKDENİZ'İN KILICI 3. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Düşmanlarını deryanın derin ve karanlık sularına gömen İshak; Baba Oruç ve İlyas'ın tüm ısrarlarına rağmen evine, Midilli'ye dönmeyi seçer. Fakat yaşadığı hadisenin etkisi hala üzerindendir ve Midilli'de onu büyük bir yüzleşme beklemektedir.
 
Pietro, peşinde olduğu demirciyi her yerde ararken, adım adım da sırra yaklaştığını düşünmektedir. Sırra ulaşmak uğruna eline geçen her fırsatı değerlendirmeyi de ihmal etmeyecektir.Baba Oruç'a destek olduğu için başı belaya giren İsabel kaldığı durumdan kurtulmak için planlar yaparken aynı anda babasıyla da karşı karşıya kalır.
 
Hızır ve sırrın peşinden gidenler, yeni soruların cevabını bulmak için oldukça çetin mücadelelerin içerisine girerler.
Hızır soruların cevaplarını bulup kadim düşmanlarını alt edebilecek mi?
Pietro yaklaştığını düşündüğü sırrın cevabını bulabilecek mi?
İsabel, Baba Oruç için öz babası Silvio'ya karşı çıkabilecek mi?

BARBAROSLAR AKDENİZ'İN KILICI 1. SEZON 1. BÖLÜM BÖLÜM ÖZET

Midilli Fatihi Yakup Ağa'nın oğulları İshak, Oruç, Hızır ve İlyas babalarının ölümünden sonra ayrı düşmüşlerdir. Oruç ve İlyas, İshak Ağalarının karşı çıkmasına rağmen denizlere açılmışlardır.

İshak, Hızır'ın baba ocağı Midilli'de olmasından çok memnundur ancak Hızır'ın aklında da kitapçı Süleyman Usta ile birlikte peşine düştüğü büyük ve kutsal "sır" vardır. Ancak bu kutsal sırrın tek arayanı onlar değildir. Bu uğurda her kötülüğü yapabilecek olan Pietro da boş durmamaktadır.

Baba Oruç ve İlyas korumalık görevini üstlendikleri gemide bir saldırıya uğrarlar. Bu saldırıdan sonra Oruç ve İlyas yeni bir düşman edinirler: Antuan!
Daha Baba Oruç ve İlyas İskenderiye'ye dönmeden, kötü haber Venedikli deniz tüccarlarının kurduğu Unita'nın hanına bomba gibi düşer. Antuan; hiçbir ahlaki değeri olmayan, azılı bir düşmandır. Unita'nın İskenderiye sorumlusu Sylvio'nun kızı İsabel, Baba Oruç ve İlyas için endişelense de artık olan olmuştur.

Baba Oruç'un karısı Despina'yı yeni heyecanlar beklerken, düşman Antuan hiç beklenmedik bir yerden saldıracak ve kardeşleri can evlerinden vuracaktır.

Hızır sır yolunda emaneti alarak başarılı olabilecek mi?
Oruç kurulan kumpastan kardeşi İlyas ile birlikte kurtulabilecek mi?

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap