SON DAKİKA



Haber > Medya > Bakan Göktaş'tan Zerrin Özer'e ziyaret

Bakan Göktaş'tan Zerrin Özer'e ziyaret

28 Kasım 2023 Salı - 16:37




Ünlü sanatçı Zerrin Özer, kronik rahatsızlığı ve bakımı için Darülaceze'ye yerleşmişti.





Bakan Göktaş, ünlü sanatçıyı ziyaret etti. Özer'le baş başa sohbet eden Göktaş, Özer'e tedavisi boyunca her türlü desteği vermeye hazır olduklarını kaydetti.
Yıllar sonra müzik piyasasına dönen ünlü sanatçı Zerrin Özer, geçtiğimiz günlerde "Darülaceze’de tedavi altına alındı" haberlerine tepki göstermişti.
Özer hakkındaki iddialar için şu ifadeleri kaydetmişti:

Günlük hayatımı hafifte olsa etkileyen birtakım zincir fiziki sağlık problemlerimin tedavisinde özellikle ve kendi isteğimle seçtiğim bu konuda ihtisas sahibi doktorların görev yaptığı kurumun ismini, misyonunu ön yargılı ve yanlış bir şekilde kullanarak, tarafımı düşkün ya da düşmüş gibi gösterme çabasını anlamakta güçlük çekiyorum maalesef.

BAŞ BAŞA SOHBET ETTİLER

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş Darülaceze' ye yerleşen sanatçıyı ziyaret etti. Darülaceze’nin diğer sakinlerinin de yer aldığı blokta Özer ile bir süre baş başa sohbet eden Bakan Göktaş, sanatçıya 'Geçmiş olsun' dileğinde bulundu.

Özer’in sağlık durumuyla ilgili yetkililerden bilgi alan Göktaş, kronik rahatsızlığı bulunan ve yürümekte güçlük çeken Özer’e doktor nezaretinde devam eden tedavisi boyunca her türlü desteği vermeye hazır olduklarını da kaydetti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap