SON DAKİKA



Haber > Medya > Baht Oyunu 16. bölüm izle! Baht Oyunu 17. bölüm fragman

Baht Oyunu 16. bölüm izle! Baht Oyunu 17. bölüm fragman

05 Ekim 2021 Salı - 19:17




Büyük hayran kitlesi olan Baht Oyunu dizisi 16. bölüm izleyicisiyle yeni bölümde buluşuyor. İlgi çeken senaryosuyla Baht Oyunu dizisinin yeni bölümü Kanal D ekranlarında 5 Ekim Salı günü saat 20:00'de ekranlara geliyor.





Baht Oyunu 16. bölümü 5 Ekim Salı günü Kanal D'de yayınlanıyor ve hayranları yeni bölümde neler olacağını merakla bekliyor. Yeni bölüm Baht Oyunu oyunculukları ve sevimli karakterleriyle aşk hikayesini gözler önüne seriyor.

Yeni bölüm Baht Oyunu izlemek için bugün akşam saat 20:00'de Kanal D'yi izleyebilirsiniz veya sonrasında dizinin kendi internet sitesinden tekrarını izlenebilir.BAHT OYUNU YENİ BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

BAHT OYUNU 16. BÖLÜM İZLE

Romantik bir anda kapıda beliren davetsiz misafir karşısında Ada ne yapacağını şaşırır. Bora, Celal'in ziyaretinin sebebini sorgularken, Ada için gerçekleri saklamak zor bir hal alır.
İlişkilerini gizli saklı yaşamak istemeyen Bora, Ada'nın ailesiyle konuşmaya kalkar. Nergis bu ilişkinin önüne geçmek için elinden geleni yaparken, Rüzgar ve Tuğçe'nin Ada ve Bora'yı ayırma planları devreye girer.

BAHT OYUNU SON BÖLÜMDE ÖZET?

Bora, Ada'nın ayrılık nedenine ikna olmaz ve işin aslını öğrenmeye çalışır. Ada gerçeği söyleyemediği için ailesindeki kadınların kötü bahtını öne sürer. Böylece Bora'yı kendinden uzak tutacağını düşünür ama Bora ne bu baht oyununa inanır ne de Ada'dan vazgeçer.

BAHT OYUNU YENİ BÖLÜM FRAGMAN

Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
3
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap