SON DAKİKA



Haber > Medya > Azize 1. bölüm full Kanal D izle - 2. bölüm fragmanı

Azize 1. bölüm full Kanal D izle - 2. bölüm fragmanı

26 Kasım 2019 Salı - 12:51




Kanal D'nin yeni dizisi Azize dün akşam izleyicileriyle buluştu. İşte, Azize ilk bölümün tamamının yer aldığı Kanal D sayfası… Azize Kanal D full izle





Azize dizisi 1. bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Son bölümün ardından dizinin izleyicileri Azize’nin tamamının yer aldığı linki araştırıyor. Kanal D dizi sayfası üzerinden Azize ilk bölümün tamamı izlenebilecek. İşte Azize 1. bölümün tam hali…



AZİZE 1. BÖLÜMDE NELER OLDU?

19 Kasım 2019 Salı günü yayınlanan Azize'nin ilk bölümünde Azize, suç dünyasının önde gelen ailelerinden biri olan Alpanlar'ın içine girmek zorunda kalıyor.Azize, (Melek) küçük yaşlarda doğum gününde komiser olan babasının ölüm haberiyle derinden sarsılır. Küçük kız, hamile olan annesini de babasının ölüm haberinden sonra kardeşini doğururken kaybeder ve zorlu bir mücadeleye mahkum olur. Bir hastanede hemşire olarak çalışan Azize, mahkumların aşı gününde hapishaneye gider ve hapishane önünde bir suikasta tanık olur.

AZİZE SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

AZİZE 2. BÖLÜM FRAGMANI



Oyuncular: Buğra Gülsoy (Kartal), Hande Erçel (Azize), Mustafa Yıldıran (Balkan), Mustafa Avkıran (Barbaros), Duygu Sarışın (Asya), Selen Öztürk (Tuna), Tugay Mercan (Okan), Başak Daşman (Yıldız), Çetin Sarıkartal (İskender), Orhan Kılıç (Adnan), Cenk Kangöz (Osman)

Beğendim
3
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap