SON DAKİKA



Haber > Medya > Atiye 2. sezon ne zaman yayınlanacak?

Atiye 2. sezon ne zaman yayınlanacak?

02 Ocak 2020 Perşembe - 12:51




Netflix’in ikinci Türk dizisi Atiye, yayınlandığı günden beri izlenme rekorları kırıyor. Güçlü kadrosu ve konusu ile bir solukta izlenen Atiye’nin ikinci sezonunun ne zaman yayınlanacağı şimdiden merak konusu oldu.





Atiye dizisi 1. bölümden itibaren izleyenlere merak uyandırıyor. Her bölümü ayrı bir heyecana sahne olan dizinin ilk sezonu geçen günlerde yayınlanmıştı. İzleyenlerin kopamadığı dizi, henüz yayınlanması bir hafta olmamışken şimdiden 2. sezonun ne zaman geleceği merak konusu oldu. 

Atiye’nin 2. sezonu ne zaman çıkacak?

Atiye dizisi tek sezon olarak tasarlandı. Atiye birinci sezonunun izlenme oranına göre ikinci sezon da çekilecek. Ancak görünen o ki şimdiden Atiye gönüllere taht kurdu ve dillerden düşmüyor. İzlenme oranlarına da bakılırsa 2. Sezon çekilecek gibi. İkinci sezonun ne zaman yayınlanacağı, yayınlanıp yayınlanmayacağı Netflix tarafından açıklanacak.

Atiye nerede yayınlanıyor?

Atiye, Netflix’in ikinci Türk dizisi. Birincisi Çağatay Ulusoy’un başrolde yer aldığı Hakan: Muhafız dizisiydi. Atiye’yi izlemek için Netflix’e üye olmak gerekiyor.

Atiye dizisi nerede çekiliyor?



Yapılan kazı çalışmaları ile binlerce yıllık sit alanı keşfedildiğinden beri Göbeklitepe yerli ve yabancı turistlerin en önemli uğrak yeri. Atiye dizisinin çekimleri de Göbeklitepe'de gerçekleştirilmektedir. Göbeklitepe, Şanlıurfa'nın 15 kilometre kuzeydoğusunda, Örencik Köyü yakınlarında yer alıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap