SON DAKİKA



Haber > Medya > Ateş Kuşları dizisinde ortaya çıkan flaş detay; Bunu kimse tahmin edemedi

Ateş Kuşları dizisinde ortaya çıkan flaş detay; Bunu kimse tahmin edemedi

01 Şubat 2023 Çarşamba - 14:13




Ekranlara bomba gibi düşen yeni dizi Ateş Kuşları son bölüm izleyenlerin gözünde yaş bırakmadı. Yürek sızlatan hikayesiyle dikkat çeken Ateş Kuşları yeni bölüm için geri sayım başlarken, flaş bir detay ortaya çıktı.





Sokak çocuklarının hayat hikayesinin anlatıldığı Ateş Kuşları ATV ekranlarına resmen damga vurdu. Televizyonda pek fazla görmediğimiz bir konuyla seyircinin karşısına çıkan Ateş Kuşları istediği başarıyı kısa sürede yakaladı.

Hande Soral, Görkem Sevindik, İlayda Alişan, Burak Tozkoparan, Boncuk Yılmaz, Emir Çubukçu, Ahmet Saraçoğlu ve Erdem Şanlı gibi isimleri buluşturan Ateş Kuşları son bölüm yankıları sürerken, Ateş Kuşları 4. bölüm için de heyecan zirveye tırmandı.

Çatal’dan kaçan Mercan, Ali, Gülayşe, Zıpkın ve Sabit’in hayatta kalma mücadelesi izleyecinin yüreğini sızım sızım sızlatmaya devam ediyor!

Ateş Kuşları 3. bölümde yaşanan olaylar dizinin reyting sonuçlarına yansıdı. Geçtiğimiz Cuma akşamı tüm kategorilerde 2. sıraya yerleşen Ateş Kuşları Yalı Çapkını dizisinin en dişli rakibi haline geldi.

Ateş Kuşları dizisinde gerçeklerin gün yüzüne çıkmasına ramak kala ortaya çıkan flaş bir detay ağızları açık bıraktı!


Çöpte buldukları bebek (Gülayşe) ile birlikte hayatları değişen Öksüzler’in hikayesinde işler iyice sarpa sardı!

Bebeğin çöpte bulunduğu akşam Ali’nin yanlışlıkla Çatal yerine Gülayşe’nin annesini öldürmesi hepsinin elini kolunu bağlasa da, Zıpkın kardeşini bu acımasız hayatın içinden çekip almaya kararlı!

Zıpkın ve Mercan Gülayşe’yi çöpe bırakan kişiyi bulup cezasını verdikten sonra Gülayşe’nin hakettiği hayatı ona sunmanın peşine düştü.

Herkes Gülayşe’yi çöpe bırakan kadının kim olduğunu merak ederken, Nizam Eyüboğlu’nun kardeşi yani Gülsayşe’nin amcası Menderes’in Çatal ile olan işbirliği herkesi şoke etti!

Sevilen dizide ortaya çıkan tek detay bu da değil! Eyüboğlu konağına hizmetli kılığında sızan Mercan Ateş Kuşları 4. bölümde Gülayşe’nin amcasının Çatal ile bağlantısı olduğunu öğrenecek!


Öte yandan Ateş Kuşları yeni bölümde Gülayşe ve Barbaros’un arasındaki aşk kıvılcımı iyice büyüyecek.

Şehirden uzakta yaşadıkları yere geri dönen Öksüzlerin başı yine belaya girecek.

ATEŞ KUŞLARI 4. BÖLÜM FRAGMANI İZLE!

Çatal ise Menderes ile yaptığı anlaşma gereği Ateş Kuşları Mercan, Ali, Gülayşe, Sabit ve Zıpkın’ı bulup öldürmek için harekete geçecek!

Ateş Kuşları 4. bölüm 3 Şubat Cuma akşamı ATV ekranlarında seyircisi ile buluşacak.


ATEŞ KUŞLARI KONUSU NEDİR?

2000 yılına girerken çocukları dilendiren bir adamın elindeki 5 sokak çocuğu: AliMercanZıpkınSabitKara… Dünyanın tüm kalleşliğine meydan okurcasına kardeş olmayı başarırlar. Tutunacak kökleri olmadığı için birbirlerine tutunup kendilerine köksüzler derler.

Köksüzlerin kaderi bir gece çöpte bebek bulmaları ile değişir. Mercan çocuk yaşta anne olur köksüzlere. Ali de baba…Kendilerine bakamayan köksüzler bu bebeği çöpten buldukları ile de olsa büyütmeye karar verirler. Ama bu kolay olmayacaktır.

Çünkü aynı gece büyük bir günaha gebedir. Köksüzlerin ömür boyu sırtlarında taşıyacakları bu sır en çok da Ali'nin canını yakacaktır. Hem onları dilendiren Çatal hem de o gecenin sırrı peşlerini bırakmayacaktır.

 


Birbirlerine tutunarak hayatta kalan bu sokak çocukları için 23 senelik sır perdesi Gülayşe'nin aşık olması ve Barbaros Komiser'in hayatlarına girmesi ile tekrar açılacaktır…

ATEŞ KUŞLARI OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Hande Soral - Mercan Ateş

İlayda Alişan - Gülayşe Ateş

Burak Tozkoparan - Barbaros


Görkem Sevindik - Ali Ateş

Erdem Şanlı - Zıpkın Ateş

Emir Çubukçu - Sabit Ateş

Beğendim
2
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap