SON DAKİKA



Haber > Medya > Ateş Kuşları dizisi yeni bölümü kimse izleyemedi!

Ateş Kuşları dizisi yeni bölümü kimse izleyemedi!

16 Mart 2024 Cumartesi - 13:39




ATV ekranlarında fırtınalar estirmeye devam eden Ateş Kuşları 47. Bölüm ardından büyük kriz yaşanıyor. İşte seyircinin merak ettiği o sorunun yanıtı…





İlayda Alişan, Hande Soral ve Görkem Sevindik gibi başarılı isimleri bir araya getiren Ateş Kuşları dizisinde büyük sorunlar yaşanıyor.

Bozdağ Film imzalı Ateş Kuşları dizisinin yeni bölümü sonrasında ekran başındakilerden çok sert tepkiler gelmeye başladı.

Cuma akşamları iddialı rakipleri karşısında durmaya çalışan ve özellikle sosyal medyada çok konuşulan yapımlar arasında yer alan Ateş Kuşları dizisinde bu defa ise rüzgar tersinden esiyor.

Ayrılıkların yaşandığı, sürprizlerin peş peşe geldiği Ateş Kuşları dizisi seyirci iyice sinirlenmeye başladı.  

İşte Ateş Kuşları dizisindeki tepki çeken o sahnenin detayları…


Ateş Kuşları dizisi yeni bölümü izleyenler “Bıktık şiddetten çocuklarda izliyor. Şiddetsiz senaryo çevirmek çok mu zor senarist. Hep Barbar çekiyor yeter bırakın mutlu olsun” yorumları yaptı.

Tepki çeken şiddet sahnelerinin ardından Ateş Kuşları dizisi yapımcılarından nasıl bir hamle geleceği merak konusu oldu.

Bu arada Ateş Kuşları dizisi hakkında geçtiğimiz günlerde final iddiaları gündeme gelmiş ve herkesin merakı iyice artmıştı.

Ateş Kuşları final iddialarının ardından şu ana kadar yapımcılardan ve oyunculardan resmi açıklama gelmiş değil.  

Ateş Kuşları 48. Bölüm Cuma akşamı saat 20.00’da ATV ekranlarında izleyicinin karşısında olacak.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap