SON DAKİKA



Haber > Medya > Arka Sokaklar Hüsnü Çoban öldü mü?

Arka Sokaklar Hüsnü Çoban öldü mü?

17 Mayıs 2020 Pazar - 14:28




Arka Sokaklar, son bölümü ile akıllarda soru işareti oluşturdu.





Arka Sokaklardizisinde Hüsnü Çobanöldü mü sorusu, diziyi yakından takip eden seyircilerin gündemindeki konu olmaya başladı. Peki, son bölümde yer alan bilgilere göre Hüsnü Çoban ölecek mi? İşte, o konu hakkında detaylı bilgiler

Hüsnü Çoban ölecek mi?

15 Mayıs 2020 Cuma günü yayınlanan Arka Sokaklar'ın 552. Bölümde Hüsnü, koronavirüse yakalanıyor ve herkesi büyük üzüntüye sokuyor!



Hüsnü, görevi gereği İstanbul sokaklarında suçluların peşindedir. Bu sırada suçlularla yakın temas halindedir. Akşam işten eve geldiğinde üzerinde bir kırıklık vardır. Kendisini iyi hissetmeyen Hüsnü hemen odasına çekilir. Ertesi gün nefes alması zorlaşır. Öksürük ile birlikte halsizlik de baş gösterir. Çoban Ailesi onun bu durumundan dolayı tedirgin olur. Hüsnü, ailesinin tün zorlamalarına karşın hastaneye gitmemekte direnir. Tekin, Mesut'u arayarak durumdan haberdar eder. Mesut, koronavirüs tıbbi ekibiyle birlikte Hüsnü'yü hastaneye gitmesini saplar. Yapılan testler sonucunda Hüsnü'nün koronavirüse yakalandığı ortaya çıkar. Bu durum hem Çoban Ailesini, hem de ekip arkadaşlarını büyük üzüntüye sokar.

Hüsnü Çoban'ın akıbeti önümüzdeki bölümde belli olacak.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
2
Üzgün
2
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap