SON DAKİKA



Haber > Medya > Arka Sokaklar dizisinde tam 4 oyuncu birden gitti

Arka Sokaklar dizisinde tam 4 oyuncu birden gitti

21 Eylül 2021 Salı - 09:48




Türk televizyon ekranlarında 15 yılı geride bırakan iddialı projelerden Arka Sokaklar 595. Bölüm ile yine nefesleri kesti. Uzun bir yaz döneminin ardından seyircinin karşısına çıkan Arka Sokaklar seyircisini şaşkına çeviren gelişmeler yaşanıyor. İşte olayın tüm detayları…






Uzun bir yaz döneminin ardından 16. Sezon ile seyircinin karşısına çıkan Arka Sokaklar 595. Bölüm ile Cuma akşamına yeniden damga vurmaya başladı.

Cuma akşamları diğer rakiplerini geride bırakarak güçlü oyuncu kadrosuyla seyircinin karşısına çıkan Arka Sokaklar dizisi yeni sezona da bomba gibi başladı.




Zafer Ergin, Özgür Ozan ve Şevket Çoruh gibi usta isimlerin başrollerinde rol aldığı Arka Sokaklar dizisininin yeni sezon ilk bölümünde ise seyirciyi şaşkına çeviren gelişmeler yaşandı.

Arka Sokaklar 16. Sezon öncesi çıkan haberlerde Zafer Ergin ve Özgür Ozan’ın yeni donamda kadroda yer almayacağı iddia edilmişti.

Arka Sokaklar yeni sezonda Zafer Ergin ve Özgür Ozan’ı kadroda gören seyirci büyük sevinç yaşadı.




Peki ama Arka Sokaklar 595. Bölümde neler oldu?

Yapımcı Türker İnanoğlu'nun imzasını taşıyan ve 15 sezondur ilgiyle takip edilen Kanal D'nin polisiye dizisi Arka Sokaklar'ın, 16. sezonu da ekran başındaki seyirciden tam not almayı başardı.




595. bölümde, Esra ve Hüsnü evlilik kararı alırken Hüsnü, Esra'yı babasından istemek için yola koyuldu ve Arda ile birlikte Esra'yı babasından istedi.

Hüsnü ve Esra'nın bir an önce düğün yapması konusunda baskı yapan Nazike, çifti en sonunda nikah masasına oturttu. Ancak, nikah esnasında Hüsnü'yü öfkelendiren bir gelişme yaşandı.

Ferhat Mazı, koz olarak Engin'in oğlu Memo'yu kaçırmıştı. Bir aydır Memo'ya ulaşamayan Engin ve ekip hayatından endişe duymaya başlarlar.




Ancak uzun süren çalışmalar neticesinde ekip Engin'in oğlu Memo’yu sağ salim kurtarır.

Arka Sokaklar dizisinin yeni sezonu yine adından söz ettirirken yeni dönemde 4 oyuncunun kadroda yer almaması ise can sıktı.




Rekortmen diziye son veda eden isim güzel oyuncu ve Survivor yarışmasından tanıdığımız Merve Oflaz oldu.

Arka Sokaklar dizisinin Bahar Komiser'i Merve Oflaz’ın yanı sıra Alp Korkmaz, Yüsra Geyik ve Onur Bay diziye veda eden diğer isimler oldu.

Dizinin hayranlarını özellikle Yüsra Geyik ve Onur Bay’ın yeniden kadroya geri döneceğinden umutluydu.

Ancak Yüsra Geyik ve Onur Bay Arka Sokaklar dizisine veda etmiş oldu.

Bu yaşanan gelişmelerle birlikte Arka Sokaklar dizisinin yeni sezonunda tam 4 oyuncu kadroya veda etmiş oldu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap