SON DAKİKA



Haber > Medya > Arıza 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Cabir için yolun sonu

Arıza 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Cabir için yolun sonu

16 Kasım 2020 Pazartesi - 11:20




Arıza, 10. yeni bölümüyle bu akşam izleyicisi ile buluştu. Sevilen dizinin son bölümüne Ali Rıza'nın Cabir’in vurduğu Mert’i son anda hastaneye yetiştirmesi damga vurdu. Peki şimdiden merakla beklenen Arıza 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?





 Arıza, 10. yeni bölümüyle oldukça heyecanlı bir bölümü daha geride bıraktı...

ARIZA 10. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ali Rıza, Cabir’in vurduğu Mert’i hastaneye yetiştirir. Mert ameliyata alınır. Cabir, Mert’in ameliyattan sağ çıktığını öğrenince adamlarıyla hastaneye gelir sonrasında ise Ali Rıza ve Muzaffer tarafından yakalanır.

Ali Rıza, Cabir’le işinin bitmediğini, Cabir sayesinde konsorsiyumu dize getirebileceği Muzaffer’e söyler ve planını açıklar.

Konsorsiyumdaki herkes Cabir’in saldırılarına maruz kalır ve konsorsiyum çatırdamaya başlar, ta ki günün sonunda Ali Rıza Murat’ın ve Derya’nın canını kurtarıp, Cabir’i vurana dek. Burak ise artık oyun dışında kalır ve konsorsiyumdan atılır.


ARIZA 11. YENİ BÖLÜM FRAGMANI...

Arıza 11. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz habeirmizde yer alacak...

ARIZA SON BÖLÜM FULL İZLE

ARIZA 11. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANI MI?

Arıza'nın dün gece yayınlanan 10. bölümünden sonra internette en çok aratılan konu Arıza 11. bölüm fragmanı oldu. Peki Arıza 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan'ın başrollerinde oynadığı Arıza 11. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.
 


Beğendim
2
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap