SON DAKİKA



Haber > Medya > Arıza 17. Bölüm Fragmanı İzle! Arıza 16. Bölüm izle

Arıza 17. Bölüm Fragmanı İzle! Arıza 16. Bölüm izle

27 Aralık 2020 Pazar - 18:14




Ekranların beğenileren izlenen dizisi Arıza, izleyenlerin soluğunu kesecek 17. bölüme ait fragmanı yayımladı.





Ekranlarının sevilen dizisi , izleyenlerin soluğunu kesecek 17. bölüme ait fragmanı yayımladı. , Ayça Ayşin Turan, Ahmet Mümtaz Taylan ve Olgun Toker gibi usta isimlerinde yer aldığı , günlerinde izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Soluksuz devam eden dizide ipler iyiden iyiye gerilirken, izleyiciler de diziyle birlikte bir o yana, bir bu yana savruluyor.

Ali Rıza ise Burak’a karşı akılcı stratejiler geliştirerek kendisi uzak dursa bile onun başını belaya sokmak için güzel planlar hazırlamaktadır. Burak’ın yaptığı itiraar Ali Rıza’nın işini kolaylaştırırken, Burak’a olacaklar yeni bölümde izleyicinin içini soğutmaya yetecek. Fuat ise oğlunu kurtarmak için yine iş başına gelerek planlarını devreye sokacak, bu süreci ise kolay yönetemeyeceği yeni bölümde ekranlara yansıyacak. Show TV’nin sevilen dizisi Arıza 17. bölümde de izleyiciye unutulmaz dakikalar sunarken, izleyicilerin istediği intikamlara sıranın geldiğini açıkça hissettirecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap