SON DAKİKA



Haber > Medya > Alsancak 2. bölüm izle | Alsancak 3. bölüm fragman

Alsancak 2. bölüm izle | Alsancak 3. bölüm fragman

27 Ocak 2023 Cuma - 10:42




Kaptan Ali ve Claw'ın ekibi, ada baskınından elde ettikleri belgeleri bu terör saldırısı hakkında bilgi elde etmek ve ahtapotun önüne geçmek için harekete geçmek için kullanacaklardır.





Alsancak SON BÖLÜM full İZLE. Alsancak 2. son bölüm de Kaptan Ali, Nadia'nın teklifini kabul edecek mi?  Öte yandan Türkiye büyük bir terör tehdidiyle karşı karşıya.  Mithat önderliğindeki Ahtapot, büyük ve kanlı bir eylemin eşiğindedir.

ALSANCAK 2. BÖLÜM TRT1 İLE İZLEMEK İÇİN TIKLAYINZ!

Türk Akımı Boru Hattı'nı kimyasal uçlu roketle imha ederek, ülkede ve dünyada büyük bir kaosa yol açmayı planlıyorlar.  Kaptan Ali ve Claw'ın ekibi, ada baskınından elde ettikleri belgeleri bu terör saldırısı hakkında bilgi elde etmek ve ahtapotun önüne geçmek için harekete geçmek için kullanacaklardır.

Ağır yaralı olan Süleyman'ın durumu ne olacak? Alsancak 2. bölüm (izle) de; Operasyonda ağır yaralanan Süleyman'ın akıbeti ne olacak?  Kaptan Ali ve Pençe Timi ahtapotun en önemli isimlerinden birini yakalamayı başaracaktır.

Kaptan Ali, Nadia ile Füzeyi arıyor

Alsancak son bölüm (izle) de; Tüm bunlara ek olarak Kaptan Ali, uzun süredir devam eden füze tehdidini ortadan kaldırmak için Nadia ile birlikte füzeyi aramak zorundadır.

ALSANCAK 2. BÖLÜM FULL İZLE Tehlikelerinden kaçabilecekler mi

Alsancak 2. bölüm tek  parça full izle! Tehlikelerinden kaçabilecekler mi?  Kaptan Ali, Nadia'nın yardımıyla roketi bulup yaklaşan felaketi adım adım önleyebilecek mi? İdris Nebi Taşkan kadroya katıldı

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap