SON DAKİKA



Haber > Medya > Alper Baycın kimdir? Survivor kameramanı Alper Baycın neden öldürüldü?

Alper Baycın kimdir? Survivor kameramanı Alper Baycın neden öldürüldü?

15 Temmuz 2020 Çarşamba - 09:41




Alper Baycın kimdir? Survivor kameramanı Alper Baycın neden öldürüldü? Survivor'da set ekibinde kameramanlık yapan Alper Baycın dün acı bir biçimde öldürülerek hayatını kaybetmişti. Başta Survivor yapımcısı Acun Ilıcalı olmak üzere tüm ekip büyük üzüntü yaşamıştı. Peki, Alper Baycın kimdir?





Survivor set ekibinde yer alan Alper Baycın’ın ölümüyle ilgili detaylar araştırılıyor. Bu akşam Survivor finalinde Alper Baycın’ın annesi konuk oldu. Bu gelişmenin ardından Survivr kameraman ekibinde yer alan Alper Baycın, hakkındaki bilgiler merak ediliyor. Peki, Alper Baycın kimdir? Survivor kameramanı Alper Baycın neden öldürüldü? Bu soruların yanıtı haberimizde…

ALPER BAYCIN KİMDİR?

Antalya’da doğan 24 yaşındaki Alper Baycın, Yakın Doğu Üniversitesi Radyo TV ve Sinema bölümü mezunuydu. Bir süre Fenerbahçe TV’de çalıştıktan sonra Acun Meyda’da geçen Baycın, bir süredir Dominik’teki montaj ekibinde görev alıyordu.

ALPER BAYCIN NEDEN ÖLDÜRÜLDÜ?

24 yaşında hayata gözlerini yuman Alper Baycın’ın, Survivor Adası’nda 2 kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Baycın’ın telefonunu ve çantasını çalmaya çalışan gaspçılar, genç ismi kalbininden bıçaklayarak öldürdüler. Olayın ardından kaçan 2 zanlı, kısa süre içinde yakalandı.


ACUN ILICALI’DAN AÇIKLAMA

“Değerli çalışma arkadaşımız, genç kardeşim Alper Baycın’ı hain bir saldırı sonucu kaybettik. Yaşadığımız acı ve üzüntüyü kelimelerle tarif edemem. Ailesine ve sevdiklerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekanın cennet olsun Alper Kardeşim.”

İŞTE ACUN ILICALI’NIN O PAYLAŞIMI

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap