SON DAKİKA



Haber > Medya > Acun Ilıcalı'nın Netflix'e rakip oluyor! İşte detaylar

Acun Ilıcalı'nın Netflix'e rakip oluyor! İşte detaylar

13 Ağustos 2020 Perşembe - 15:04




TV 8'in sahibi Acun Ilıcalı, Netflix'e rakip oluyor. Ilıcalı'nın kurmaya hazırlandığı dijital TV platformunun altyapısı için hazırlıkların başladığı belirtildi.





Haber Global'den Samet Cambaz'ın haberine göre, Acun Ilıcalı'ya yakın kaynaklar, proje için kolların sıvandığını ve yazılımsal altyapının kurulmaya başlandığını belirtti.

Kaynaklar, kurulacak dijital TV platformunun konsept olarak Netflix ve BluTV'den herhangi bir farkının olmayacağını fakat ağırlıklı olarak yeni yapılacak yarışmalara odaklanacağını aktardı. Platform için yeni yarışmaların yapılacağını belirten kaynaklar, orijinal dizi ve filmlerin de yapılacağını söyledi.

Cem Yılmaz detayı

Kaynaklar, Cem Yılmaz ile birlikte Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç'tan oluşan 3 Adam'a, platform için özel film yapma hedeflerinin olduğunu belirtti. 

Bütçe henüz belli değil

Platform için ayrılacak bütçenin önümüzdeki haftalarda belli olacağı öğrenilirken, kaynaklar, "Sürecin nasıl ilerleyeceği kararlaştırıldıktan sonra bütçe konusu da netleşecek" diyor.  

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap