SON DAKİKA



Haber > Medya > Acun Ilıcalı'ndan TV8 açıklaması: Baskı altındayım

Acun Ilıcalı'ndan TV8 açıklaması: Baskı altındayım

16 Eylül 2020 Çarşamba - 19:19




Acun Ilıcalı, sahip olduğu TV8 hakkında açıklamalarda bulundu.





Acun Ilıcalı, katıldığı televizyon programında sahibi olduğu TV8 hakkında açıklamalarda bulundu.

Acun Ilıcalı konuk olduğu Haber Global'deki programda daha çok bütçe gerektiğine işaret ederek TV 8 hakkında açıklamalarda bulundu.

Gerçek Gündem'de yer alan habere göre, Ilıcalı programda, "Talibimizin olması çok mutluluk verici bir olay. Satılık mıyız, değiliz. Ama doğru yatırım görürsek, tamamını satalım gidelim değil. TV8 benim hayallerimi gerçekleştirdiğim bir alan onu da kaybetmek istemiyorum. Eğer karşı grup bizim hayallerimizi gerçekleştirecekse olabilir. Kuzey Avrupa'dan baskı altındayım ama güzel de bir şans. Bizim hayallerimiz var ve bunun için daha çok bütçe gerekiyor" ifadelerini kullandı.

"TV8 ciddi para kazanıyor"

Ilıcalı ayrıca, "TV8 ciddi para kazanıyor. Belki ilk sene arşiv yapmak için yatırımsal zararımız oldu" dedi.

 Kuracağı dijital plaformunun içeriğinde neler olacak?


Kurcağı yeni platform hakkında da konuşan Ilıcalı, "Netflix'i takdir ediyorum. Netflix bizim için kardeş bir kurum gibi. Amaç Netflix'i yenmek değil amaç bu platformda başarılı olmak. Neflix'e rakip olma gibi bir durum söz konusu değil. Alanlarımız aynı değil. Çok iddialı bir platformla geliyoruz. Televizyonculukta hayallerimizi gerçekleştirecek noktada değiliz. Dijital dediğin zaman bambaşka bir dünya. İsmi belli. Ali Taran buldu. Bayıldım. Güzel bir platform olacak. İçerik olarak da ciddi zengin olacağını düşünüyorum. Benim hayalini kurduğum bir projem var bir sürpriz programı. Onu yapacağım. Kendime bir ekip kuruyorum bu program için. Çok iddialı bir model programı yapacağız. Türkiye'nin en iyi modellerini seçeceğiz. Onun dışında belgesellerimiz var. Çok önemli birimlerden çok önemli destek alacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap