SON DAKİKA



Haber > Medya > Acun Ilıcalı'dan yeni yarışma programı

Acun Ilıcalı'dan yeni yarışma programı

20 Ekim 2023 Cuma - 17:09




Yurt dışından getirdiği yarışma formatlarıyla ülke izleyicisinin beğenisini toplayan Acun Ilıcalı, getireceği yeni yarışma formatıyla gündemde.





Dünya çapında popüler olan The 1% Club program formatını satın alındığını duyuran Acunmedya, yarışmanın yenilenen hâliyle TV8 ekranlarında yer alacağını açıkladı. Yurtdışında büyük ödül 100 bin avro olan yarışmanın Türkiye'de ne kadar olacağı büyük merak konusu.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, aralarında Var Mısın Yok Musun?, Survivor, O Ses Türkiye gibi yarışmaların olduğu 15 programı Türk izleyicisinin beğenisine sunmuştu. Acun Medya bu kez , dünya çapında oldukça popüler olan The 1% Club program formatını satın aldıklarını duyurdu.

Formatın farklı ülkelere satışı yalnızca Türkiye ile sınırlı değil. BBC, Türkiye'nin yanı sıra Fransa, Hollanda, İspanya, Almanya, Avustralya ve İsrail gibi birçok ülkeye yarışmanın formatını satmıştı.

Konu ile ilgili BBC yetkilisi Andre Renaud açıklamada bulundu:

Popüler eğlence formatlarını Türk izleyicilerle buluşturma konusunda harika bir geçmişe sahip olan Acun Medya formatımızı satın aldı. Acun Medya ile çalışmaktan ve Türk izleyicilerin formata dahil olmasından büyük bir heyecan duyuyoruz.

Yarışmanın İçeriği Nasıl?

2024 yılının başlarında yayın hayatına başlaması beklenen program The 1% Club bir soru yarışması.

100 adet yarışmacıyla toplamda 15 soru sorulan programda yarışmacılar her yanlış cevaplarında eleniyorlar. Birden fazla aşaması bulunan yarışmada yarışmacılar doğru cevap verdikçe sonraki aşamalara kalmaya hak kazanıyorlar.

The 1% Club, halkın zekasını bilimsel bir araştırmayla test etmiş oluyor. Stüdyo seyircisinden oluşan 100 kişinin yer aldığı yarışma formatında, seyirciler yarışma boyunca bir dizi soruya cevap veriyor.

Yurtdışında büyük ödül 100 bin avro(yaklaşık 3 milyon lira) olan yarışmanın Türkiye'de ne kadar olacağı büyük merak konusu. Büyük ödülü kazanabilmek için seyircilerin, ülkenin yalnızca yüzde 1’inin cevaplayabileceği bir soruya doğru yanıt vermeleri gerekiyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap