SON DAKİKA



Haber > Medya > Acun Ilıcalı'dan transfer bombası! Zuhal Topal, TV8'de!

Acun Ilıcalı'dan transfer bombası! Zuhal Topal, TV8'de!

17 Ağustos 2021 Salı - 15:58




Zuhal Topal'la Sofrada programının yeni sezonda FOX'ta yayınlanmayacağı duyurulmuştu. Bu ayrılığın ardından Zuhal Topal, davalı olduğu Acun Ilıcalı ile anlaştı.





Televizyon tarihine damga vuracak bir transfer gerçekleşti... TV8'de yayınlanan Yemekteyiz ve FOX'un Zuhal Topal'la Sofrada programları formatları nedeniyle davalık olmuşlardı.

Acun Ilıcalı ve Zuhal Topal, yeni sezon için el sıkıştı. Topal'ın TV8'de 'Yemekteyiz' mi, yoksa 'Sofrada' programını mı yapacağı ise hanüz açıklanmadı.

FOX, flaş bir kararla Zuhal Topal'la Sofrada programını yayından kaldırmıştı. Zuhal Topal'ın yeni sezonda hangi kanalda program yapacağı merak konusuydu. Topal'ın yeni adresi, bir süre önce davalık olduğu Acun ılıcalının TV8 kanalı oldu.

Bomba transfer haberini kişisel sosyal medya hesabından duyuran Acun Ilıcalı, Zuhal Topal'la çektirdikleri fotoğrafı, "Gümdüz kuşağının başarılı ismi Zuhal Topal artık TV8'de... Hoş geldin." sözleriyle duyurdu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap