SON DAKİKA



Haber > Medya > Acun Ilıcalı iki ismi birden sildi; İşte bardağı taşıran son damla

Acun Ilıcalı iki ismi birden sildi; İşte bardağı taşıran son damla

01 Nisan 2021 Perşembe - 09:22




TV 8’in patronu ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın yaptığı bir hamle magazin gündemine adeta bomba gibi düştü. Acun Ilıcalı’nın Exxen platformunda yayınlanan Sihirli Annem dizisinde oynayan Nisa Bölükbaşı ve sevgilisi Barış Murat Yağcı ile ilgili bir detay herkesi şaşkına çevirdi. Olayın perde arkasını sizler için araştırdık.





Magazin gündemi ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın bu hareketini konuşuyor.

Nisa Bölükbaşı ve sevgilisi Barış Murat Yağcı ile ilgili Acun Ilıcalı’nın yaptığı hareketin nedeni araştırılıyordu.Hatırlanacağı üzere ünlü medya patronu Acun Ilıcalı şimdilerde aşk yaşayan Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı'yı Instagram hesabından silmişti.Herkes Acun Ilıcalı’nın bu hamlesinin ne olduğunu merak ediyordu.

Birleşme partisine çağırmadı

Hatta daha da önemlisi Acun Ilıcalı birçok ismi Survivor birleşme partisine davet ederken, Nisa Bölükbaşı ve sevgilisi Barış Murat Yağcı’yı davet etmedi.

Performansı tepki çekmişti

Acun Ilıcalı’nın sahip olduğu Exxen platformunda yayınlanan Sihirli Annem dizisinde rol alan Nisa Bölükbaşı'nın performansı sosyal medyada tepki çekmişti.

İşte bardağı taşıran son damla

Magazin gündemi kulislerinde dolaşan iddiaya göre Acun Ilıcalı Nisa Bölükbaşı'nı oyunculuğu konusunda uyardı. Ancak Bölükbaşı bu uyarıyı dikkate almadı.
Oyunculuk performansından dolayı eleştirilen Nisa Bölükbaşı'nın Acun Ilıcalı ile arası açıldı.
Bu gelişmenin ardından ise Acun ılıcalı Nisa Bölükbaşı ve sevgilisi Barış Murat Yağcı’yı Instagram hesabından takipten çıktı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap