SON DAKİKA



Haber > Medya > 2 dizinin daha final tarihi kesinleşti

2 dizinin daha final tarihi kesinleşti

27 Mart 2022 Pazar - 12:37




Fox TV’de yayınlanan 2 dizinin daha final tarihi kesinleşti.





"Aşk Mantık İntikam" dizisi için final kararı alındığı geçen aylarda duyurulmuştu. Dizinin ilk olarak 39. bölümünde final yapmasına karar verilmişti.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; planda bir değişiklik yaşandı. Yapılan bir toplantıda dizinin 39. bölümde değil, 42. bölümde bitirilme kararı alındı.

Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük'ün başrollerini paylaştığı 'Aşk Mantık İntikam' dizisi 42'nci bölümde final yapıyor.

Aşk Mantık İntikam 38. bölüm 25 Mart Cuma akşamı saat 20.00'de Fox TV'de!

fox1.webp


FOX’un Pastel Film imzalı 'Son Nefesime Kadar' dizisi için de final kararı alındı. BBC’nin Happy Valley dizisinden ülkemize uyarlanan dizi kızının ölümünden sorumlu olduğunu düşündüğü adam hapisten çıkınca tüm dünyası alt üst olan, küçük bir kasabada komiser olarak görev yapan bir kadının hikayesini konu alıyordu.

Nurgül Yeşilçay, Emre Kınay ve Ertan Saban’ın başrollerini paylaştığı dizide; Begüm Birgören, Rojda Demirer gibi başarılı isimlerin yanı sıra genç yıldızlar İpek Filiz Yazıcı, Emre Bey, Baran Bölükbaşı, Elif Ceren Balıkçı ve Taha Baran Özbek de rol alıyordu.

Hatice Meryem‘in uyarladığı, Deniz Çelebi Dikilitaş’ın ise yönettiği dizi 23 Mart akşamı yayınlanacak olan 5. bölümde ekranlara veda edecek.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap