SON DAKİKA



Haber > Magazin > Zuhal Topal kovuldu mu?

Zuhal Topal kovuldu mu?

28 Temmuz 2021 Çarşamba - 16:10




Zuhal Topal'ın sunumuyla ekrana gelen "Sofrada" programında ortalık toz duman. Ünlü sunucunun yüksek zam talebi sonrası kanal yönetiminin Zuhal Topal'ın sözleşmesini feshettiği konuşuluyor.





Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan ve özellikle tatil pozlarıyla çok konuşulan sunucu Zuhal Topal'dan gelen haberler hayranlarını üzdü. 

FOX TV ekranlarının sevilen programı ‘’Zuhal Topal’la Sofrada’’ ile ilgili kanal yönetimi flaş bir karara imza atarak, ünlü sunucu Zuhal Topal’la yola devam etmeme kararı aldı. 

Kanal yönetimi, yapımcılığını Dual Medya Prodüksiyon’un üstlendiği Zuhal Topal’la Sofrada programının sunucusu Zuhal Topal'ın sözleşmesini feshetti. Kanalın bu kararının altında Zuhal Topal'ın yeni sezon için yüksek oranlı zam talebinin olduğunu konuşuluyor.

Fox TV, Fulya Öztürk'le Umudun Olsun programını Zuhal Topal'in yerine monte etmek için yaz döneminde yayına başlamıştı zaten. Fulya ile Umudun Olsun, Zuhal Topal'ın yerine haber önünde yayınlanacak... 27 Ağustos 2018’den bu yana Zuhal Topal’ın sunduğu Zuhal Topal’la Sofrada programı, Haziran 2021'de 625. bölümünün ardından sezon finali yapmıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap