SON DAKİKA



Haber > Magazin > Zeynep Tuğçe Bayat'tan yıllar sonra gelen itiraf

Zeynep Tuğçe Bayat'tan yıllar sonra gelen itiraf

05 Nisan 2022 Salı - 10:57




Baba dizisinin başarılı isimlerinden Zeynep Tuğçe Bayat 2020 senesinde Cansel Elçin ile hayatını birleştirmişti. Bayat evlilik teklifi aldığı sırada yaşadığı bir olayı itiraf etti.





Başarılı oyunculuk performansı ile adından söz ettiren birçok başarılı projede rol almış olan güzel oyuncu Zeynep Tuğçe Bayat, son dönemin en dikkat çeken isimleri arasında yerini alıyor.

Show TV'nin sevilen yapımlarından olan Haluk Bilginer ile Tolga Sarıtaş'ın başrollerini paylaştığı Baba dizisinde rol alan Zeynep Tuğçe Bayat, Şahika karakteri ile izleyici karşısına çıkıyor.

Kendisi gibi oyuncu olan Cansel Elçin ile mutlu bir evliliği olan güzel oyuncunun hayatına dair bilinmeyenler de ortaya çıktı. Bayat, aldığı evlilik teklifi hakkında konuştu.

Evlenmeden bir yıl önce Cansel Elçin'in kendisine yüzük hediye ettiğini ve bunun bir evlilik teklifi olduğunu anlamadığını itiraf eden Bayat, şunları söyledi: "Evlenmeden bir sene önce bana evlenme teklif etmiş, ben anlamamışım...

Doğum günümde yemeğe gittik. 'Sana bunu aldım' diye bir kutu çıkardı. Açtım, evlilik yüzüğü. 'Benimle evlenir misin?' demedi ama 'Hayatım boyunca yanımda olmanı istiyorum, seni çok seviyorum, sana çok değer veriyorum' gibi sözler söyledi.

Öyle olunca ben yüzüğü ne yapacağımı bilemedim.

Bir süre taktım, flaşlar patladı, çok utandım. Bir daha takmadım, sonra da unuttuk gitti. Doğum günümde bana hediye edilen değerli bir şey olarak gördüm onu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap