SON DAKİKA


Foto Galeri > Zeynep Alkan mini elbisesiyle bacak şov yaptı

Zeynep Alkan mini elbisesiyle bacak şov yaptı

15 Şubat 2020 Cumartesi - 15:45

Verdiği cesur pozlarla adından söz ettiren Hamdi Alkan'ın oyuncu kızı Zeynep Alkan, bu sefer de Instagram hesabından mini elbisesiyle verdiği pozlarını paylaştı.

1 / 5 Zeynep Alkan mini elbisesiyle bacak şov yaptı

CAM KENARINDA CESUR POZLAR VERDİ

Eğitimine yurt dışında devam eden ve geçtiğimiz aylarda sinema filmi Kırk Yalan'da rol alan Zeynep Alkan, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz gün sırt dekolteli elbisesiyle poz veren Alkan, bu sefer de göğüs dekolteli mini elbisesiyle cam kenarında poz verdi.

2 / 5 Zeynep Alkan mini elbisesiyle bacak şov yaptı

İÇ ÇAMAŞIRINI GÖSTERMİŞTİ

Instagram hesabında 538 bin takipçisi bulunan 21 yaşındaki güzel oyuncu, Youtube'da katıldığı "Doğruluk mu Cesaret mi" programında gelen "İç çamaşırın ne renk?" sorusunu, ayağa kalkıp iç çamaşırını göstermişti.

3 / 5 Zeynep Alkan mini elbisesiyle bacak şov yaptı

ZEYNEP ALKAN KİMDİR?

Zeynep Alkan, 26 Mayıs 1998 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Hataylı olan Zeynep, Hamdi Alkan ve Canan Hoşgör'ün kızıdır. Zeynep'in Ayşe adında bir kız kardeşi bulunuyor. 12 yaşındayken bazı tiyatro oyunlarında rol alan Zeynep Alkan, 2 yıl Kadıköy Devlet Konservatuarında yarı zamanlı viyola eğitimi aldı. Alkan hayatına eğitimi tamamlamak için gittiği yurt dışında geçiriyor.

4 / 5 Zeynep Alkan mini elbisesiyle bacak şov yaptı

5 / 5 Zeynep Alkan mini elbisesiyle bacak şov yaptı





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap