SON DAKİKA



Haber > Magazin > Zara da tartışmaya dahil oldu

Zara da tartışmaya dahil oldu

15 Mart 2022 Salı - 12:51




Türk Halk Müziği sanatçısı Zara, Kıbrıs'ta sahne aldı. Sahne öncesi açıklamalarda bulunan Zara, son dönemde yaşanan sahne kostümü tartışmasına dahil oldu. Öte yandan 'Bergen' filmi ile ilgili de açıklamalarda bulundu. Merhum sanatçıyla 1988 yılında tanıştığını söyledi.





Şarkıcı Zara, Kıbrıs'ta bir otelde sahne aldı. Sahnede siyah bir elbise tercih etti.

Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan 46 yaşındaki Zara, son dönemlerde çok konuşulan sahne kostümleri hakkında yorumda bulundu.

Geçtiğimiz aylarda yeni bir türkü albümü çıkaracağını müjdeleyen Zara, konuyla alakalı; "Herkes istediğini giymekte özgür. Bu tip eleştirileri anlamış değilim, bence bu konu sosyolojik ve psikolojik olarak ele alınmalı" dedi.

12 yaşındayken, ünlü sanatçı Bergen ile tanıştığını belirten Zara, "Bergen beni kucağına aldı ve 'Senin geleceğin parlak' dedi. Dediği çıktı ve keşke bu günleri görseydi. 'Bergen' filmini izlemeye korkuyorum. İzlerken çok üzüleceğim" diye konuştu.

Mahsun Kırmızıgül'ün, Farah Zeynep Abdullah'ın 'Bergen' filmindeki performansını eleştirmesi hatırlatılan Zara, "Mahsun Kırmızıgül, Bergen'i canlı dinlediği için bu eleştiriyi yapması gayet doğal."
"Ama bence Farah Zeynep Abdullah çok güzel oynamış ve başarılı bir oyuncu" şeklinde konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap