SON DAKİKA



Haber > Magazin > Zafer Algöz: Emeğimin karşılığını istiyorum

Zafer Algöz: Emeğimin karşılığını istiyorum

16 Eylül 2021 Perşembe - 14:52




Ünlü oyuncu Zafer Algöz rol aldığı ‘Muhteşem İkili’ dizisinden ücretini alamadığı gerekçesiyle TMC Film’e açtığı davanın duruşmasına katıldı.





'Muhteşem ikili' dizisinin yapımcılığı üstlenen TMC Film'in oyuncularına ve set ekibine de ödemesini aksattığı iddia edilmişti. Dizi oyuncularından Zafer Algöz153 bin TL alacağı olduğu ve TMC Film tarafından bu ücretin ödenmediği ileri sürerek mahkemeye başvurmuştu.

DOSYA BİLİRKİŞİYE GİTTİ

İstanbul Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi'nde görülen duruşmaya ünlü oyuncu Zafer Algöz avukatı ile birlikte katıldı. İki buçuk yıldır devam eden davada mahkeme, dava dosyasının bilirkişiye gönderilmesine karar vererek duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

AÇIKLAMA YAPTI

Zafer Alagöz duruşma sonunda, "İnsanların hak ettiği emeğin zamanında alınmasını istiyorum. Davamız buçuk senedir devam ediyor. Artık sonuna doğru geldik. 60 yaşındayım, 15 yaşımdan beri oyunculuk yapıyorum ilk defa yapımcı ile davalık oluyorum. Emeğimin karşılığını ödenmesi istiyorum" açıklamasında bulunarak adliyeden ayrıldı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap