SON DAKİKA



Haber > Magazin > Yüzüğü kafaları karıştırdı

Yüzüğü kafaları karıştırdı

05 Aralık 2021 Pazar - 12:24




Onur Ünlü ile yaklaşık dört yıldır aşk yaşayan Hazar Ergüçlü’nün, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarındaki tektaş dikkat çekti. "Zaman zaman Onur ile evlilik fikrini konuşuyoruz" diyen ünlü oyuncu, kafaları karıştırdı





Yönetmen sevgilisi Onur Ünlü ile mutlu bir ilişki sürdüren Hazar Ergüçlü (29), önceki gün paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Sıkı bir sosyal medya kullanıcısı olan Ergüçlü, yeni fotoğrafını Instagram hesabından yayınladı. Daha önce, "Evlilik fikri uzak veya yakın diyemem. Zaman zaman bunu Onur'la konuşuyoruz." diyen ünlü oyuncunun parmağındaki tektaş dikkatlerden kaçmadı.  

Tektaşı taktığı görülen Hazar Ergüçlü'nün bu paylaşımı, "Nikah masasına oturmaya mı hazırlanıyorlar?" sorusunu akıllara getirdi. Taraflar konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmazken, Ergüçlü'nün gönderisine mücevher emojisi koyması da "evlilik" iddialarını güçlendirdi.

Ayrıca ünlü oyuncunun kafaları karıştıran paylaşımını yorumlara kapattığı da görüldü.  

Yönetmen Onur Ünlü ile yaklaşık dört yıldır devam eden ilişkilerine dair samimi itiraflarda bulunan Hazar Ergüçlü, "Evlilik fikri uzak veya yakın diyemem. Zaman zaman bunu Onur'la konuşuyoruz. Evlilik bir gün olacaktır. Anne olmayı ve çocuk sahibi olmayı çok istiyorum!" şeklinde konuşmuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap