SON DAKİKA



Haber > Magazin > Yürek sızlatan görüntü!

Yürek sızlatan görüntü!

20 Mayıs 2015 Çarşamba - 14:48




Suriye'deki iç savaştan kaçıp ülkemize geldiler ama, burada da yüzleri bir türlü gülmedi. Gaziantep’te çöpten çıkardığı meyve ve ekmek parçalarıyla ka





Çok açtı. Çöpte bir dilim karpuz gördü. Aldı yedi. Onun adı Amira Suriye'deki iç savaştan kaçıp Türkiye'ye sığınan 2 milyon Suriyeliden sadece biri. Savaşta kocasını kaybetti. Biri 2 diğeri, 6 yaşında olan iki çocuğunu da alarak Türkiye'ye geldi. 22 yaşında olan Amira, hem çocuklarının hem de kendi karnını doyurmak zorundaydı. Çareyi çöp konteynırında yemek aramakta buldu. Bir konteynırın başına geldi. Karıştırmaya başladı. Çöplerin arasında bir dilim karpuz buldu. Bir yandan da utanıyordu.Birileri kendisini görüyor mu diye etrafı kolaçan etti. Yoldan geçen bir kişi onu fark etti. Eline birkaç kuruş para sıkıştırdı. Amira, çöpten bulduğu bir dilim ekmeği de çocuklarına götürdü. Onlara bir de dilendiği para ile dondurma aldı. Bu yürek sızlatan görüntüler savaşın acı yüzünü bir kez daha gözler önüne serdi.

Haberin görüntüsü;

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap