SON DAKİKA



Haber > Magazin > Yunus Emre’ye tarihi ceza! Eşi isyan etti

Yunus Emre’ye tarihi ceza! Eşi isyan etti

14 Nisan 2024 Pazar - 19:58




Survivor All Star 2024'te kavgalar bitmiyor.





TV8’in rekortmen programı Survivor All Star 2024'te Yunus Emre ve Ögeday arasındaki gerginlik yeniden kavgaya dönüştü. Program yapımcısı Acun Ilıcalı Yunus Emre'nin tüm cezalara rağmen tavranın devam etmesinin ve kötü sözlerini sürdürmesinin kabul edilemez olduğunu belirtirken Yunus Emre'ye tarihi bir ceza daha verdi.

Bu cezaya ilk tepki ise yıldız oyuncunun eşi Beria Özden'den geldi.

Yunus Emre'nin eşi Beria Özden ;

"Yarası dikişli olduğu halde çabalıyor, karşısına alıp konuşsalar düzelecek diye düşünüyorum. Keşke konuşarak ifade edebilse konuşsa...

Takımın mobbinglerine karşı kendini agresiflikle savunuyor. Yanlış ama tek taraflı olmadığını düşünüyorum. Acun Bey'i ne kadar sevdiğini laf ettirmediğini herkes biliyor! Tek taraflı hata olmaz fırsat vermek vardır. Bu kadarının fazla olduğunu düşünüyorum.

Ayrıca tüm kırmızı takımın kaderi ile oynamış oluyor. Onu nereden vuracaklarını bildikleri için fevriliğini tahrik ile kullanabiliyorlar. Birikmişlik var, umarım bir şeyler değişir."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap