SON DAKİKA



Haber > Magazin > Yükseklik korkusu bayılttı

Yükseklik korkusu bayılttı

28 Mart 2015 Cumartesi - 17:53




İki inşaat işçisi maaşlarını alamadıkları için vince çıktı. Ancak işçilerden biri yüksekten korkuyordu. Yükseklik korkusu vardı. Maaşımı alamdım deyip





Adres Manisa... Stadyum inşaatında çalışan iki taşeron işçi maaşlarını alamadı... İşçiler Mehmet Öztürk ve Hüseyin Gökçimen, 30 metre yükseklikteki vince çıktı. Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri geldi. ikna çabaları sonuç vermedi. İşçiler paralarını almadan inmeyeceklerini söyledi. Uğraşlar sonucu işçilerin parası olay yerine getirildi. 

Ancak Hüseyin Gökçimen'in yükseklik korkusu vardı. Metrelerce yükseklikteki vinçte baygınlık geçirdi. İşçi itfiaye yardımıyla aşağı indirildi. Baygınlık geçiren işçi sonrasında hastaneye kaldırıldı. Mehmet Öztürk'te ifadesi için polis merkezine götürüldü. Stadyumun inşaat sorumluları yaşanan olay üzerine açıklama yaptı... Parasını taşeron firma ya ödediklerini.... Ancak taşeron firmadaki kalfanın parayı işçilere ödemediği ifade etti.  

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap