SON DAKİKA



Haber > Magazin > Yüksek Sosyete başlıyor!

Yüksek Sosyete başlıyor!

16 Haziran 2016 Perşembe - 19:52




Engin Öztürk ve Hazar Ergüçlü'nün başrolü paylaştığı, Zuhal Olcay gibi usta oyuncaların da destek verdiği "Yüksek Sosyete" dizisinde büyük sürpriz...





Engin Öztürk ve Hazar Ergüçlü’nün başrolünü paylaştığı Star’ın yeni dizisi Yüksek Sosyete’nin yayın günü belli oldu

Senaryosunu Yazı Odası’nın yazdığı, yönetmenliğini Metin Balekoğlu’nun yaptığı, Bi Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği "Yüksek Sosyete" nin dün akşam ekrana gelen birinci bölüm fragmanında Hazar Ergüçlü ve Engin Öztürk ekranların yeni ikilisi olacağının ipuçlarını verdi. Ayrıca dizinin tanıtım fragmanında sevenlerini bir sürpriz karşıladı.

SERTAB ERENER'DEN 'KİME DİYORUM'...

Dizinin ilk bölümü için başarılı şarkıcı Sertab Erener'in yeni albümü 'Kırık Kalpler' içinde 'Kime Diyorum' şarkısı uygun görüldü.

Ayrıca dizinin ilk bölümünde, başarılı oyuncu Hatice Şendil de rol aldı.


SOSYAL MEDYA HESAPLARINDAN DUYURDULAR!

Başrol oyuncularından Hazar Ergüçlü ve Engin Öztürk, rol aldıkları dizi 'Yüksek Sosyete'nin başlagıcına ait bilgileri sosyal medya hesaplarından takipçilerine aktarmayı ihmall etmezken, yine dizi oyuncusu Meriç Aral da bu konuya duyarsız kalmadı.

Hazar Ergüçlü, Engin Öztürk ve Meriç Aral'ın paylaşımları kısa sürede birçok beğeni ve yorum alırken görenleri de büyük bir heyecan sardı.

 

 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap