SON DAKİKA



Haber > Magazin > Yol tartışması kanlı bitti

Yol tartışması kanlı bitti

09 Nisan 2016 Cumartesi - 11:53




Bursa'da bir parkta alkol aldıktan sonra araçlarına binen iki gurup arasında yol verme nedeniyle çıkan kavgada 29 yaşındaki Recep Altınışık kalbinden





Merkez Osmangazi ilçesi  Küçükbalıklı Mahallesi'nde bulunan Üçgen Parkı'nda alkol alan iki ayrı grupta bulunanlar araçlarına bindi. Parktan 34 ZY 8972 plakalı otomobille çıkmak isteyen 29 yaşındaki  Recep Altınışık ile İsmail Bayram ve 30 yaşındaki Necati Nar, plakası tespit edilemeyen içinde 3 kişinin bulunduğu kimliği belirsiz kişilerle yol verme nedeniyle tartıştı.

Tartışma sırasında Recep Altınışık, Necati Nar ve İsmail Bayram kendilerine yol vermeyen ve küfür ettiklerini iddia ettikleri kişileri araçlarıyla takip ederek Veysel Karani Mahallesi Çeşme Sokak'ta durdurdu. İki araçta bulunanlar kavga etti. Kavga sırasında Recep Altınışık kalbinden ve karın boşluğundan bıçaklandı. Kanlar içinde yere yığılan Altınışık çağırılan sağlık görevlileri tarafından yapılan ilk müdahale ardından 112 Acil Servis Ambulansı ile Çekirge Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap