SON DAKİKA



Haber > Magazin > Yılın ’örnek şoförü’ seçildi

Yılın ’örnek şoförü’ seçildi

18 Mayıs 2016 Çarşamba - 14:03




Adana Büyükşehir Belediyesi'nde 8 yıldır görev yapan otobüs şoförü Songül Çetin, "2016'nın örnek şoförü" seçildi.





Adana Büyükşehir Belediyesi'nin toplu taşıma filosunda 8 yıldır görev yapan kadın şoförlerden Songül Çetin, 2016 Yılı Karayolu Trafik Güvenliği Haftası çerçevesinde yapılan değerlendirmede ‘Yılın Örnek Şoförü" seçildi. Adana Valisi Mustafa Büyük, trafik kurallarına uymakta gösterdiği duyarlılık nedeniyle Songül Çetin'i teşekkür belgesi ile ödüllendirdi.

Güler yüzlü davranışları, düzenli çalışmaları ve dikkatli sürüşleriyle Adanalılara güven veren belediye otobüs şoförleri arasında yer alan 22 yıllık ehliyet sahibi Songül Çetin, ödülünü Adana Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Toplu Taşıma Hizmetleri Şube Müdürü Kürşat Sedefoğlu'nun elinden aldı.

3 çocuk annesi Songül Çetin, "Yılın Örnek Şoförü" ödülünün kendisi için sürpriz olduğunu belirtip, "Taşıt trafiğinin çok yoğun olduğu güzergahlarda trafik kurallarına azami dikkat ederek, yolcularımızı güven içinde gidecekleri yerlere ulaştırmaya çalışıyoruz. Görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Valiliğin yaptığı değerlendirmede böyle bir ödüle layık görülmem beni çok mutlu etti" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap