SON DAKİKA



Haber > Magazin > Yılın düğününe geri sayım

Yılın düğününe geri sayım

06 Nisan 2016 Çarşamba - 14:35




Uluslararası yayın yapan BBC kanalı yılın çifti Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal’ın 14 Mayıs’ta Cunda’da yapılacak düğününü takip edecek





Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu’nun 14 Mayıs’taki düğünü, yabancı basının da ilgisini çekti. Ortadoğu ve Yunanistan’da yayın yapan kanallar gibi BBC Entertainment de yılın düğününü takip edecek.

Yılın düğününe geri sayım başladı. 21 Mayıs olarak belirledikleri nikah tarihlerini kandile denk geldiği için 14 Mayıs'a çeken Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu'nun düğün töreni, merakla bekleniyor. Türk magazin basını tarafından yakından takip edilecek Cunda'daki düğün için yabancı basın da harekete geçti. İmirzalıoğlu'nun geniş hayran kitlesine sahip olduğu Birleşik Arap Emirlikleri'nden yayın yapan 'MBC4' kanalı ile tüm dünyada yayınlanan 'BBC Entertainment' kanalı, 14 Mayıs'ta Cunda'ya bir muhabir ile bir de kameramanını yolluyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap