SON DAKİKA



Haber > Magazin > Yıllara neydan okudu

Yıllara neydan okudu

07 Kasım 2016 Pazartesi - 13:02




Efsane sanatçı Gülden Karaböcek "Umutsuz değiliz Biz Türk Milleti çılgınız" dedi.





Dilek Taşı, Sürünüyorum, Kırılsın Ellerim, Sen Evlisin, Ben Olmalıydım, Duyar mısın Feryadımı,  Ağlıyorsam Yaşıyorum gibi unutulmaz şarkılara besteci ve yorumcu olarak imza atan efsane sanatçı Gülden Karaböcek İstanbul Kartal’da Beyrut Performance’da sahne aldı. Programına Dilek Taşı adlı şarkı ile başlayan Gülden Karaböcek, 3 saat sahnede kaldı. Sanatçı istek üzerine 3 kez Dilek Taşı’nı 2 kez Dilek Taşı ve Sürünüyorum’u seslendirdi.

“BİZ TÜRK MİLLETİ ÇILGINIZ”

Konserinde zaman zaman duygusal konuşmalar yapan Karaböcek, ‘Kırılsın Ellerim’ adlı şarkıyı seslendirirken, seyircinin hep bir ağızdan “Ne zaman bitecek Tanrım bu azap. Yarını olmayan günlere kaldık” diye şarkıya eşlik etmesi üzerine, orkestrayı durdurarak, “Gerçekten yarını olmayan günlere kaldık mı acaba?" diyerek seyirciye sordu. Bir süre seyirci ile sohbet eden sanatçı, "Umutsuz değiliz dimi. Biz Türk Milleti çılgınız. Allah korusun." dedikten sonra şarkısını tamamladı. Sanatçı konser bitiminde hayranlarının fotoğraf çektirme isteğini kırmazken, plak ve albümlerini de imzaladı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap