SON DAKİKA



Haber > Magazin > Yıllar sonra buluştular!

Yıllar sonra buluştular!

23 Ocak 2016 Cumartesi - 13:42




İskender Paşa İlkokulu mezunları 35 yıl sonra bir araya geldiler.





Trabzon İskender Paşa İlkokulu 1981 yılı mezunları 35 yıl sonra buluştular. Okulun bahçesinde toplanan öğrenci grubu eski günleri yad ederek anılarını tazelediler. Trabzon başta olmak üzere, İstanbul ve Konya’dan gelerek organizasyona katılan İskender Paşa mezunları o dönem kendilerini okutan öğretmenleri Ömer Turan Karahasanoğlu ile Cemile Algan’ı da unutmadılar. Karahasanoğlu ile Algan’ın katıldığı buluşmada duygusal anlar yaşandı.

43_30

Aradan uzun yıllar geçse de ilk günkü heyecanla bir araya gelen eski öğrenciler daha sonra Akçaabat’ta öğle yemeği yedikten sonra Orta Mahalle’de bulunan tarihi konakları ziyaret ettiler. Bu arada yaklaşık 40 kişi olan sınıf mevcudundan 2 kişinin vefat ettiğinin öğrenilmesi de eski mezunların moralini bozdu.

765_7

İskender Paşa İlkokulu mezunlarını 35 yıl sonra bir araya getiren organizasyonun mimarı İpek Cansel Şahin ise bu buluşmaları düzenli olarak sürdürmeyi planladıklarını açıkladı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap