SON DAKİKA



Haber > Magazin > Yıllar sonra babasının mezarını buldu

Yıllar sonra babasının mezarını buldu

06 Haziran 2015 Cumartesi - 15:48




Zonguldak’ın Alaplı ilçesine gelen dünya yarı ağır sıklet boks şampiyonu Fırat Arslan, 14 yıl önce kaybettiği babasının mezarı başında dua etti.





 Dünya şampiyonu boksör, memleketi Zonguldak’ta yıllar sonra iki kardeşi daha olduğunu öğrendi. Türkiye’nin ilk dünya yarı ağır sıklet boks şampiyonu Fırat Arslan, baba ocağı Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Ortaköy Köyü’ne geldi. Fırat Arslan, küçük yaşta iken kendilerinden ayrılan babası Mustafa Arslan’ın mezarını Alaplı ilçesi şehir mezarlığında akrabalarının yardımı ile bularak başında Kur’an-ı Kerim okuyup dua etti. Alaplı ilçesinde Fuat ve Murat isimlerinde iki kardeşi daha olduğunu öğrenen Fırat Arslan, bundan sonra iki kardeşine de ağabeylik yapmak istediğini söyledi.Babasının da sporcu olduğunu ve iyi bir pehlivan olduğunu ifade eden Arslan, yaşadığı zorlukları ve dünya şampiyonluğuna uzanan hikayesini anlattı. Küçük yaşta iken babasının kendilerinde ayrılarak Zonguldak’a geldiğini ve bu süreçte çok zorluklar yaşadıklarını anlatan Arslan, annesi ve ağabeyleri ile el ele vererek bu günlere geldiklerini söyledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap