SON DAKİKA



Haber > Magazin > Yine maganda kurşunu, yine ölüm!

Yine maganda kurşunu, yine ölüm!

25 Ocak 2015 Pazar - 19:05




Adana'da düğün konvoyunda sıkılan tabancadan çıkan kurşunla yaralanan 13 yaşındaki Ahmet Vadi, kaldırıldığı hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtar





Olay, saat 15.00 sıralarında merkez Yüreğir İlçesi Yeşil Bağlar Caddesi üzerinde meydana geldi. Bugün akşam düğünü olan İbrahim Aşan evleneceği kızı alarak yakınlarınında katılımı ile düğün konvoyu yaptı. Çok sayıda araçtan oluşan konvoy, Yeşil Bağlar Caddesi üzerine geldiği sırada, iddiaya göre konvoydan havaya ateş açıldı. Bu sırada atılan kurşunlardan biri, konvoyda bulunan 01 JJ 044 plakalı minibüsteki Ahmet Vadi'nin göğsüne isabet etti. Kanlar içinde minibüsün içine yığılan talihsiz çocuk, ilk olarak cadde üzerinde bir sağlık kabinine götürüldü. Daha sonra Adana Numune Hastanesi'ne götürülen Ahmet Vadi, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Olayı duyarak hastaneye akın eden Vadi'nin yakınları sinir krizi geçirdi. Talihsiz çocuğun annesi Sara Vadi, fenalaşınca hastane acil servisinde tedaviye alındı. Polis ekipleri ateş açan kişi yada kişilerin yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap