SON DAKİKA



Haber > Magazin > Yıllar sonra gelen itiraf!

Yıllar sonra gelen itiraf!

11 Mayıs 2021 Salı - 11:59




Mehmet Ali Erbil, yıllar önce Nefise Karatay ile verdiği çıplak poz hakkında konuştu. Bir itirafta bulunan Erbil, “Kendimi suçlu hissediyorum. Çok büyük pişmanlık yaşadım” ifadelerini kullandı.





Yaklaşık 19 yıl önce Nefise Karatay ile bir derginin kapağı için çıplak pozlar veren Mehmet Ali Erbil, sessizliğini bozdu. Sabah'tan Tuba Kalçık'a samimi açıklamalarda bulunan Erbil, yıllardır konuşulan pozları hakkında da bir itirafta bulundu.

“BÜYÜK PİŞMANLIK YAŞADIM…”

Kalçık’ın, “Hayatınıza çok kadın girdi ama Nefise Karatay'la ilişkiniz ve çektirdiğiniz fotoğraflarda çok konuşulmuştu" demesi üzerine açıklama yapan Erbil, "Çok geride kaldı o ilişki. Şimdi evlendi, hep mutlu olsun isterim. O fotoğraflardan dolayı kendimi çok suçlu hissettim. O fotoğrafların çekilmesinde çok sorumluluğum var. Yurt dışında çiftler böyle fotoğraflar çektiriyordu o yıllarda. Biz de Türkiye'de yapalım demiştik. Ama büyük pişmanlık yaşadım. Ben o fotoğrafları Nefise ile evleneceğim diye çektirmiştim. Evlenmeyeceğimizi hiç düşünmemiştim ki. Zaten evlenmeyi düşünmediğim bir kadını öyle göstermeyi asla istemem. Büyük hataydı o fotoğrafları çektirmek” dedi.

Karatay'ın hastanede olduğunu dönemde kendisini aradığını söyleyen şovmen, “Nefise çok hayırlı bir insandır. Beni değil de kızım Sezin'i aramış, onunla konuşmuş. O vefalıdır, Allah onu hep mutlu etsin” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
2
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap