SON DAKİKA



Haber > Magazin > Yıllar sonra gelen itiraf!

Yıllar sonra gelen itiraf!

06 Mayıs 2021 Perşembe - 11:40




Annesinin sosyal medya hesabından Özcan Deniz'e mesaj atması ile şöhret kapılarını aralayan Afra Saraçoğlu, konuk olduğu 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.





Son dönemde ‘Fazilet Hanım ve Kızları’, ‘Kardeş Çocukları’, ‘Öğretmen’ dizilerinde rol alan Afra Saraçoğlu ‘İbrahim Selim ile Bu Gece’ programına konuk oldu. Şu sıralar ‘Yeşilçam’ dizisinin heyecanını yaşayan Saraçoğlu, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

“PAHALI ŞEYLERİ SEVMİYORUM…”

Kazandığı ilk parayla Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) borcunu ödediğini söyleyen güzel oyuncu, evindeki en pahalı eşya sorusuna ise dikkat çeken bir yanıt verdi: “Televizyondur. Ben çok pahalı şeyler almayı sevmiyorum.”

“ÇOCUKKEN KEKEMEYDİM…”

Çocukluğuna dair de çarpıcı açıklamalarda bulunan Afra Saraçoğlu“Küçükken kekemeydim. Konuşamıyordum... Annem beni doktora götürdü. Doktor ‘hiçbir şeyi yok, dikkat çekmek için yapıyor’ demiş. Sonra kendiliğinden geçti” şeklinde konuştu.

“ANNEM ÖZCAN DENİZ’E MESAJ ATMIŞ…”

Oyunculuk kariyerine dair de itiraflarda bulunan oyuncu, annesinin Özcan Deniz’e attığı mesajı hayatının dönüm noktası olarak tanımladı: “Özcan Deniz sosyal medya hesabından Nurgül Yeşilçay ile fotoğrafını paylaşıyor ve ‘İkinci Şans’ filmi için “Başladık biz” yazıyor. Bunun üzerine annem mesaj atıyor. Annem Nurgül ablanın kızını canlandıracak renkli gözlü bir kız aradıklarını bilmeden atıyor mesajı. Sonra beni arıyorlar işte… Ben bunu çok büyük bir şans olarak değerlendiriyorum.”
 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap