SON DAKİKA



Haber > Magazin > Yıldız Çağrı Atiksoy sessizliğini bozdu!

Yıldız Çağrı Atiksoy sessizliğini bozdu!

24 Aralık 2020 Perşembe - 11:37




Berk Oktay’ın özel görüntülerini sosyal medyada ifşa ettiği gerekçesiyle yargılanan Merve Şarapçıoğlu, “Özel hayata ilişkin görüntüleri ifşa etmek” suçundan 2 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırıldı. Dava sonrası Yıldız Çağrı Atiksoy, sessizliğini bozdu.





Berk Oktay’ın eski eşi Merve Şarapçıoğlu ile devam eden ifşa davasında mahkeme kararını verdi.

Eşi Berk Oktay’yun uygunsuz görüntülerini ifşa etmekle suçlanan Merve Şarapçıoğlu, “özel hayata ilişkin görüntüleri ifşa etmek” suçundan 2 yıl 1 ay hapis cezası aldı.

"18 YIL EMEK VERDİĞİN.."

Dava sonrası Berk Oktay’ın sevgilisi Yıldız Çağrı Atiksoy sessizliğini bozdu. Sevgilisine destekte bulunan Atiksoy, “18 yıl emek verdiğin kariyerinin, şahsına atılan iftira ve karalamalarla bitirilmesini göze alarak sonuna kadar savaştığın için seninle gurur duyuyorum” ifadelerini kullandı.

BERK OKTAY: İLAHİ ADALETE..

Mahkemenin verdiği karar sonrası “Soyadımın bütün namusu temizlenmiştir. Adalet yerini bulmuştur” açıklamasını yapan Berk Oktay, sosyal medya hesabından avukatıyla çekildiği fotoğrafı paylaşarak şu ifadeleri kullandı:
“İki yıllık haklı hukuk mücadelemiz, çok şükür sonuçlandı. İlahi Adalette zaman aşımı yoktur. Avukatım, kardeşim @av.serdaroktem’e çok teşekkür ederim. Evet çok doğru' 'gerçeklerin ortaya çıkmak gibi bir özelliği vardı.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap