SON DAKİKA



Haber > Magazin > Yeşim Ceren Bozoğlu erimeye devam eiyor

Yeşim Ceren Bozoğlu erimeye devam eiyor

25 Aralık 2021 Cumartesi - 10:43




Başrollerinde Hande Doğandemir ile Kutsi'nin yer aldığı 'Annemizi Saklarken' dizisinde Füsun karakterini canlandıran Yeşim Ceren Bozoğlu, fit görüntüsüyle dikkat çekti.





'Annemizi Saklarken'in Füsun'u Yeşim Ceren Bozoğlu, mide küçültme ameliyatı sonrası 58 kilo vererek bambaşka birine dönüşmüştü.

Başrollerinde Hande Doğandemir ile Kutsi'nin yer aldığı 'Annemizi Saklarken' dizisinde Füsun karakterini canlandıran Yeşim Ceren Bozoğlu, sosyal medya hesabından elbise denediği anları paylaştı.

Ünlü oyuncu önce kırmızılar içinde bir elbise denedi. Ardından da derin yırtmaçlı siyah elbisesi ile kamera karşına geçti.

Kırmızı ve siyah iki farklı elbisede boy gösteren Bozoğlu, paylaşımının altına "Nihayet son ikiye kalmayı başardık, sizce hangisi?" notunu düşerek takipçilerinin fikrini sordu.

 Öte yandan ünlü oyuncunun fit hali dikkat çekti. Ünlü oyuncuya çok sayıda "Her geçen gün daha da güzelleşiyorsun" şeklinde yorumlar yapıldı. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap